19.08.2021-09:36 (Son Güncelleme:19.08.2021-10:23)


1

Giresunspor karşılaşmasında saha içerisinde takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na kafa atıp yumruklar savuran Marcao hakkında karar verildi.



2

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'na saldıran Marcao kadro dışı bırakıldı!



3

Sahanın ortasında tartışma yaşayan Galatasaraylı oyuncu Marcao ve Kerem Aktürkoğlu arasında sözlü atışma devam ederken Marcao, Kerem Aktürkoğlu'na kafa atmasının ardından yumruklar savurmaya çalışmıştı. Olayı saha içerisindeki futbolcular güçlükle sakinleştirirken yaşanan olayın ardından Brezilyalı oyuncu Marcao kırmızı kart görerek oyun alanının dışında kalmıştıı.



4

Galatasaray saha içerisinde Kerem Aktürkoğlu'na saldıran Marcao'yü süresiz olarak kadro dışı bıraktığını açıkladı. Ayrıca Marcao'nun olayla ilgili savunması alındıktan sonra verilecek olan mali cezanın belli olacağı öğrenildi.



5

Yaşanan bu olay tüm dünyada büyük bir tepki toplarken özellikle de ülkemizde genç futbolcu Kerem Aktürkoğlu'na atılan destek mesajları çığ gibi büyümüştü.



6

Türkiye Futbol Federasyonu henüz Marcao ile ilgili kararını açıklamamışken Galatasaray Brezilyalı oyuncusu Marcao için kararını verdi.



7

Türkiye Futbol Federasyonu'nun vereceği karar merakla bekleniyor.



8

Marcao'nun saha içerisinde takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na saldırmasının ardından takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR