Galatasaray'da Inaki Pena, Barcelona maçı öncesi çarpıcı açıklamalarda bulundu

Galatasaray'da devre arasında Barcelona'dan kiralık olarak kadroya katılan Inaki Pena, UEFA Avrupa Ligi'nde eski takımına karşı oynayacakları mücadele hakkında konuştu.

10.03.2022-09:37 - (Son Güncelleme: 10.03.2022-09:37)

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu mücadelesinde İspanyol devi Barcelona ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray'da kritik mücadele öncesi nefesler tutuldu.

Sezonun devre arasında Barcelona'dan kiralık olarak kadroya katılan genç file bekçisi Inaki Pena, Katalan ekibine karşı sarı kırmızılı formayla mücadele edeceği müsabaka öncesinde düzenlenen basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

'Barcelona'ya karşı oynayacak olmak...'

Bizim için çok özel bir rakip. Bugüne kadar bize çıkan en zor kura oldu. Bütün gücümüzü bu maç için kullanacağız. İyi bir sonuç almamız lazım. Sanırım şu an performans olarak iyiye gidiyorum, daha fazla süre almaya çalışıyorum. Benim için Barcelona'ya karşı oynamak değişik bir duygu olacak ama elimden gelenin en iyisini yapacağım.

'Biz Türkiye'nin en büyüğüyüz'

Herkes, Barcelona'yı takip ediyor. Xavi ile devamlı gelişim içerisindeler. Kötü bir zamanda geldi. Yapmamız gerekenlerin bilincindeyiz. Türkiye'nin en büyük kulübüyüz.

'Stadyumu görmek için buraya gelmedik'

Buraya sadece stadyumu görmek için gelmedik. Mücadele etmek için buradayız. Elimizden geleni yapacağız, tüm şartları zorlayacağız. Barcelona'nın bizi baskı altında tutmak isteyeceğini biliyoruz ama yinede topu ayağımızda fazla tutmaya çalışacağız.

'Xavi benim için harika bir fırsat'

Kaleci olarak dünyanın en iyi kulüplerinden birinde oynamak tabii ki daha iyiydi. Barcelona'da oynamak çok yüksek bir kalite. Geri dönmek için performansımın en iyisini sergilemem gerek. Daha fazla süre alırsam bunu gerçekleştirebileceğimi düşünüyorum. Barcelona'da uzun yıllar yer aldım. Xavi benim için harika bir fırsat. Bu fırsatı iyi değerlendireceğim, geri dönmeyi çok istiyorum.

Fernando Muslera hakkında söyledikleri...

Geldiğimden beri burada beni çok iyi ağırladılar. Çok mutlu olduğumu söyleyebilirim. Baskıların, zorlukların bilincindeyiz. Bizim için Muslera çok önemli. Onun kalitesinden öğreneceğim çok şey var. Fernando Muslera'nın kalitesi tartışılmaz. Kendisi birinci günden itibaren benim çok iyi bir şekilde ilgilendi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal