Galatasaray'da Icardi mesaisi: Derbiye özel hazırlanıyor

Galatasaray'da Fenerbahçe derbisi mesaisi devam ediyor. Sarı Kırmızılılar'ın teknik ekibi, Arjantinli golcü Icardi'yi Kadıköy'de oynanacak kritik maç için özel bir şekilde hazırlıyor. İşte detaylar...

23.12.2023-16:17 - (Son Güncelleme: 23.12.2023-16:17) Galatasaray'da Icardi mesaisi: Derbiye özel hazırlanıyor

Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında Galatasaray deplasmanda Fenerbahçe'ye konuk olacak. Oynanacak olan maç, hem Galatasaray’ın hem de Fenerbahçe’nin ligdeki gidişatını önemli bir şekilde etkileyecek.

Icardi derbiye özel hazırlanıyor

Sarı-Kırmızılılar 2019-2021-2023’te Kadıköy'de aldığı galibiyetlere bir yenisini ekleyerek liderlik koltuğuna oturmak istiyor. Öte yandan Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, yarın oynanacak derbi için saatleri sayıyor. DHA'da yer alan habere göre Mauro Icardi, teknik ekip tarafından derbiye özel olarak hazırlanıyor. Bir süredir tedavi gören ve maçlara iğneyle çıkan Arjantinli yıldızın derbi gollerine bir yenisini eklemek istediği öğrenildi.

Icardi

İstanbul takımlarını çok seviyor

Galatasaray formasıyla dev maçlarda attığı gollerle dikkat çeken Mauro Icardi; Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Başakşehir'le oynanan 10 karşılaşmada 13 gol atma başarısı gösterdi. Bu sezon toplam 26 maça çıkan Mauro Icardi 17 gol, 6 asistlik istatistik yakaladı.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal