09.09.2021-13:43 (Son Güncelleme:11.09.2021-16:44)


1

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in, Uruguay'dan çok geç dönecek olan Fernando Muslera'yı oynatmayabileceği konuşuluyordu. Son gelen bilgilere göre Uruguaylı file bekçisi derbide forma giyebilecek.



2

Fatih Terim'in tecrübeli eldiven Fernando Muslera'yı ülkesinin milli maçına gittiği için derbide oynatmama ihtimali konuşuyordu. Gelen son bilgilere göre başarılı file bekçisi derbide forma giyebilecek.



3

Spor Toto Süper Lig'de haftasonu Trabzonspor ile Galatasaray'ın oynayacağı zorlu maçta Galatasaray'da hazırlıklar hız kesmeden başladı. Galatasaray'da zorlu maç için kadro ayarlamaları yapan Fatih Terim'in maçla ilgili kritik bir karar vereceği öğrenilmişti. Fatih Terim'in, zorlu derbide Uruguaylı kaleci Fernando Muslera'yı oynatamayacağı belirtiliyordu.



4

Trabzonspor maçında forma giymemesi beklenen futbolcu ile ilgili önemli gelişmeler yaşandı. Yıldız file bekçisinin Trabzonspor maçında forma giyebilmesi için tüm imkanlar seferber edildi.



5

Dün gece TSİ 01.30'da başkent Montevideo'da oynanan maç sonrasında toplamda 24 saati aşan bir yolculuk ile deneyimli oyuncu Türkiye'ye gelecek. Galatasaray kafilesi yarın Trabzon'a Muslerasız gidecek. Uruguaylı file bekçisi ise İstanbul'a gelir gelmez Trabzon'a uçarak takıma katılacak.



6

Muslera'nın idman yapmadan karşılaşmada sahada olması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR