Galatasaray'da Fatih Terim Beşiktaş Mağlubiyeti Sonrası Futbolculara Sert Uyarılarda Bulundu!

Galatasaray'ın Beşiktaş karşısında aldığı yenilginin yankıları devam ediyor. Fatih Terim'in alınan mağlubiyetten sonra futbolcularına sert açıklamalarda bulunduğu öğrenildi.

27.10.2021-12:22 - (Son Güncelleme: 27.10.2021-12:37)

Süper Lig'de son 3 karşılaşmadan 9 puan elde eden ve geçen hafta Rusya'da Lokomotiv deplasmanında sağlam bir galibiyet elde eden Galatasaray'ın derbi serisi Dolmabahçe'de son buldu. Karşılaşma öncesi oldukça moralli olan takım derbide adeta tutuldu. Maça önde başlayan sarı kırmızılılarda yenilen goller sonrası moraller bozuldu. Özellikle dev derbiye Mısırlı futbolcu Mostafa Mohamed'in kaçırdığı penaltı çok büyük tepkiye neden oldu. Mostafa Mohamed'in kaçırdığı penaltı sonrası sarı kırmızılılar sahadan puansız bir şekilde ayrıldı. Zirve yolunda büyük yara alan Galatasaray'da Trabzonspor ile puan farkı 7'ye çıktı.

GALATASARAY 3 KRİTİK MAÇA ÇIKACAK

Beşiktaş'a 2-1 yenilen Galatasaray öne geçtiği karşılaşmada skoru koruyamayarak büyük avantaj kaçırdı. Ayrıca topun Beşiktaş'a bırakılması ve mutlak ihtiyaç duyulan bir karşılaşmada defansif oyun Galatasaraylı taraftarların tepkisini çekti.

FATİH TERİM ANTRENMANDA SERT ŞEKİLDE UYARDI

Fatih Terim dün ceza idmanı koyarken futbolcularını çok sert bir şekilde uyardı. Galatasaray milli ara öncesi Gaziantep ve Lokomotiv'i evinde ağırlayacak. Karagümrük ile deplasmanda karşılaşacak Fatih Terim, futbolcularına ''Artık toparlanmamız gerekiyor. Önümüzde 3 önemli maç var ve 3'ünü de kazanmalıyız" ifadelerinde bulundu. Fatih Terim'in futbolcularına kendilerine gelmesi konusunda sert bir dille uyarılarda bulunduğu öğrenildi.
Süper Lig'de 10. hafta geride kalırken Galatasaray; Trabzonspor, Hatay, Beşiktaş, Alanya, Fenerbahçe ve Karagümrük'ün gerisine düştü. Konyaspor ile aynı puanda (17) yer alsa da averajla 8. sırada kendisine yer bulabildi. Puan farkının daha fazla açılmamasını isteyen Fatih Terim çözüm yolları düşünüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal