10.02.2022-09:17 (Son Güncelleme:10.02.2022-09:30)


1

Bu sezon Galatasaray'da tarihi bir kaos yaşanmakta. Takımda Fatih Terim ile yolların ayrılmasının ardından yerine gelen Domenec Torrent'den de sarı kırmızılılar umduğunu bir türlü bulamadı.



2

Domenec Torrent yönetiminde henüz ligde herhangi bir galibiyet alamayan takımda teknik adama yoğun tepkiler geliyor. Domenec Torrent'in bu anlamda bir sonraki maç olan Kayserispor maçı kritik önem taşıyor.



3

Galatasaray teknik direktörünün Süper Lig'de Kayserispor'a yenilmesi halinde görevden alınması gündemde. Yerine gelecek isim olarak ise takımın eski futbolcusu ve eski teknik direktörü Bülent Korkmaz'ın gelmesi gündemde.



4

Galatasaray camiasının çok sevdiği isimlerden birisi olan Bülent Korkmaz'ın yaşanan kötü gidişata dur diyebileceği konuşuluyor.



5

Galatasaray'ın teknik adamla bir görüşme gerçekleştirdiği aktarıldı. En son Alanyaspor'da görev yapan Bülent Korkmaz'ın yapılan bu görüşmede, 'Ben Galatasaray'ın evladıyım. Her zaman da göreve hazırım. Her ne şartta olursa olsun koşarak yuvama dönerim.' ifadelerine yer verdiği belirtiliyor.



6

2008-2009 sezonunda Skibbe'nin yerine sarı kırmızılılarda teknik adamlık görevine gelen Bülent Korkmaz 16 karşılaşmada görev yapmış ve 1.75 puan ortalaması yapmıştı.



7

Başkan Burak Elmas, Fatih Terim takımda görev alırken, Domenec Torrent ile görüşüldüğüne dair haberlere, 'Her zaman b ve c planı olarak farklı hocalarla bir araya gelebilirim' cevabını vermişti.



8

Bu anlamda takıma Bülent Korkmaz'ın getirilme durumu gerek Galatasaray takımını gerek Galatasaraylı taraftarları heyecanlandırmış durumda. Sarı kırmızılılardaki gelişmeler merakla takip edilmeye başlandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR