Galatasaray'da Burak Elmas Seçime Hazırlanıyor

Galatasaray'ın başkan adaylarından Burak Elmas, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Listesine çok önemli iş adamlarını dahil etmeye hazırlanan Elmas'ın, 35 milyar TL'yi yöneten bir ekiple göreve gelmeyi planladığı belirtiliyor.

23.04.2021-12:24 - (Son Güncelleme: 23.04.2021-12:33) Galatasaray'da Burak Elmas Seçime Hazırlanıyor

Galatasaray'da başkan adaylığını açıklayan isimlerden Burak Elmas, Mayıs ayındaki seçim için  çalışmalara hızlı şekilde başladı.

GENİŞ BİR EKİP KURACAK

Uzun süredir kapsamlı bir hazırlık süreci içerisinde olan Elmas, geniş bir ekiple temaslarına devam ediyor. Burak Elmas, güçlü bir yönetimle gelmek ve tüm kurulları da aynı şekilde güçlü organize edebilmek adına 82 kişilik bir beyin takımı oluşturmuş durumda.

TİTİZ DAVRANIYOR

Özellikle yönetim kurulu konusunda son derece titiz davranan Elmas’ın ekibinde iş dünyasından çok önemli isimlerin olması bekleniyor. Başkan adayı Elmas’ın toplamda 35 milyar TL’yi yöneten bir ekip ile göreve gelmeye hazırlandığı kulislerde konuşuluyor.

KEMERBURGAZ PROJESİ

Burak Elmas, geçtiğimiz günlerde Kemerburgaz'daki tesislerin yapımı için ortaya koyduğu proje ile nasıl bir hazırlık içerisinde olduğunu göstermiş ve camiada ses getirmeyi başarmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal