Galatasaray'da Berkan Kutlu'ya Tepkiler Geliyor!

Galatasaray'da yaz transfer döneminde transfer edilen Berkan Kutlu eleştiri oklarını üzerine çekti.

07.02.2022-16:18 - (Son Güncelleme: 07.02.2022-16:24)

Sarı kırmızılıların sezon başında yaptığı en dikkat çekici transferlerinden birisi Berkan Kutlu olarak göze çarptı. Geçen sezon Alanyaspor formasıyla dikkatleri üzerine çeken futbolcunun bu sezon Galatasaray'a transferi büyük yankı uyandırmıştı. Genç futbolcunun Galatasaray'a transfer olmasının ardından taraftarlar çok heyecanlanmıştı. Genç yetenek şimdiye kadar sergilediği performansla beklentilerin çok altında bir görüntü sergiledi. Bu anlamda futbolcu gerek Galatasaray takımında gerek Galatasaray taraftarları tarafından tepki çeken isimlerden birisi oldu.

TEPKİ ÇEKTİ

Geçtiğimiz sezon Alanyaspor'da çok iyi bir çıkış yapan genç yıldız tam 4 milyon euro karşılığında Galatasaray'ın yolunu tutmuştu. Çok büyü bir beklentiyle sarı kırmızılılara transfer olan Berkan Kutlu şimdiye kadar tam anlamıyla hayal kırıklığı yarattı. Karşılaşmalarda sadece koşu mesafeleri ile ön plana çıkan 24 yaşındaki yıldız futbolcunun istatistikleri, yaşanan hüsranı gözler önüne sermiş oldu. 


Süper Lig'de bu sezon 21 karşılaşma forma terleten Berkan Kutlu gol atamazken, sadece 1 kez asist yaptı. 21 karşılaşmada sadece 21 şut çekebilen futbolcu buna karşın sadece 2 kez isabet buldu. Sadece 15 anahtar pas atabilen ve maç başına 0,7 ortalamada kalan Berkan Kutlu ayrıca 0,4 başarılı dripling ortalaması yakaladı. Futbolcunun son olarak Alanyaspor karşısındaki etkisiz performansı da taraftarlara sitem ettirdi. Galatasaraylı taraftarlardan futbolcuya sosyal medyadan yoğun eleştiriler geldi. Sarı kırmızılılarda futbolcunun takımdaki geleceği de merak konusu haline gelmeye başladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal