Galatasaray'da Bartuğ Elmaz Kadro Dışı Bırakıldı!

Galatasaray'da Başkan Burak Elmas, bugün kulüp televizyonuna yapmış olduğu açıklamalarda kadroda yer alan genç yıldızın kadro dışı bırakıldığını açıkladı.

02.02.2022-15:24 - (Son Güncelleme: 02.02.2022-15:24)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da kara bulutlar bir türlü dağılmıyor. Haftalardır yönetim ve taraftarlar arasındaki gerginlik her geçen gün artarak devam ediyor.

SÖZLEŞMESİNİ UZATMAMIŞTI

Son olarak geçtiğimiz günlerde Galatasaray ile devam eden sözleşmesinin bitimine kısa bir süre kalan 18 yaşındaki Bartuğ Elmaz, sarı kırmızılılar ile olan sözleşmesini uzatmamıştı.

FRANSIZ EKİBİYLE ANLAŞMA SAĞLADI

Bartuğ Elmaz, Galatasaray ile olan sözleşmesinin sona ermesinin ardından Fransa Ligue 1 ekiplerinden Marsilya ile anlaşma sağlamıştı. Genç oyuncu sezon sonunda sona erecek olan sözleşmesinin ardından Fransız ekibinin yolunu tutacak.


KADRO DIŞI BIRAKILDI

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas, bugün kulüp televizyonunda gerçekleştirdiği açıklamalarda genç yıldız Bartuğ Elmaz'ın kadro dışı bırakıldığını açıkladı.

BURAK ELMAS'DAN BARTUĞ AÇIKLAMASI...

Başkan Burak Elmas, kadro dışı bırakılan Bartuğ Elmaz ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Bartuğ Elmaz'a Galatasaray ciddi anlamda bir yatırım yaptı. Bu kadar yatırım yapılan oyuncunun kontratı son seneye bırakılmamalıdır. Menajerler, alacakları ufak komisyon için oyuncuları yurt dışına götürmek ve geri getirmek için uğraşıyorlar. Bunlara da son vereceğiz. Bartuğ Elmaz ve babasıyla görüşme gerçekleştirdik. Burada kalmak istemediğini bizlere söyledi. Bartuğ, Galatasaray tesislerinde kalıyor, yemek yiyor. Galatasaray'ı istemeyen bir oyuncu Galatasaray'da kalamaz. Bir liste yapıyoruz, bu listedeki menajerlerle çalışanlar, bundan sonra Galatasaray'da forma giyemeyecek. Bu konuda çok netiz. ' ifadelerini kullanarak takımdan ayrılan genç oyuncusuna ve menajerlere tepki gösterdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal