Galatasaray'da Bafetimbi Gomis Hırsıyla Dikkat Çekiyor!

Galatasaray'da yeni transfer Bafetimbi Gomis, çalışmalarını oldukça arttırdı. Golcü oyuncu idmanların ardından ekstra çalışmalarda bulunuyor.

19.02.2022-13:40 - (Son Güncelleme: 19.02.2022-13:40)

Sarı kırmızılılarda üç buçuk yıllık aranın ardından geri dönen Bafetimbi Gomis, takımının durumunda bir hayli rahatsız görünüyor. Arkadaşlarına ağabeylik yapma görevi üstlenen yıldız futbolcu saha içi performansını artırmak için de harekete geçmiş durumda. İdman sonrasında ekstra çalışmalara başlayan 36 yaşındaki futbolcu, her gün yaklaşık bir saat kişisel çalışmada bulunuyor.

KENDİ ANTRENÖRÜNÜ GETİRDİ

Galatasaray'ın yeni transferi Gomis'in kendi antrenörünü, fizyoterapistini ve doktorunu yanında İstanbul'a getirdiği öğrenildi. Bafetimbi Gomis, 'G.Saray iyi bir durumda değil ve bu beni çok mutsuz ediyor.' ifadelerine yer verdi. Bu anlamda futbolcunun sarı kırmızılılardaki hırslı performansı gerek Galatasaray takımında gerek sarı Galatasaray taraftarları tarafından merakla takip edilmekte. 


Futbolcunun yakın zamanda sarı kırmızılılara transferi büyük ses getirmişti. Fransız yıldız Galatasaray'da önceki oynadığı dönemde çok büyük başarı ortaya koymuş ve sarı kırmızıların Süper Lig şampiyonu olmasında önemli işlere imza atmıştı. Futbolcu 2018 yılında attığı gollerle Galatasaray'ın o sezonki şampiyonluğunun baş mimarlarından birisi olmuştu. Bu nedenle golcü yıldızın yeniden sarı kırmızılı formayı giymesi taraftarları oldukça mutlu etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal