Galatasaray’da ayrılık kararı! O ismin bileti kesildi

Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden Galatasaray, kadro çalışmalarına şimdiden başladı. Sarı Kırmızılılar, birkaç isimle yollarını ayırma kararı aldı. Teknik Direktör Okan Buruk karşısında yıldız oyuncu, kredisini iyiden iyiye tüketti. İşte detaylar…

01.12.2023-10:48 - (Son Güncelleme: 01.12.2023-17:28) Galatasaray’da ayrılık kararı! O ismin bileti kesildi

Süper Lig’in son şampiyonu Galatasaray, bu sezon mücadele ettiği Şampiyonlar Ligi için yapılan transferlerle kadrosunu güçlendirmişti. Sarı Kırmızılılar, sezonun devre arası için kolları sıvadı. 

Ayrılık kararı alındı

Kimlerin Transfer edilmesi konusunda teknik ekiple istişare eden yönetim, bunun yanında ayrılacak kişilerin de planlamasını yapıyor. Bu bağlamda Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı yıldız isim Tanguy Ndombele ile ayrılık kararı aldığı belirtildi.

Okan Buruk’un gözünde kredisini tüketti

Fazla kiloları sebebiyle eleştirilerin odağında olan Ndombele, son haftalarda daha fazla süre alsa da Okan Buruk’un gözünde sınıfta kaldı. Ndombele'nin Manchester United maçındaki performansıyla kredisini tükettiği kaydedildi. 

Sözleşmesi feshedilebilir

Öte yandan Galatasaray'ın 15 milyon euroluk satın alma opsiyonu olan Ndombele ile yola devam etmeme kararı aldığı vurgulandı. Ndombele bu sezon toplam 9 maça çıkıp 273 dakika süre aldı ve skor katkısı veremedi.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal