Galatasaray'da Arda Turan ve Olimpiu Morutan Antrenmana Katıldı!

Göztepe maçında kadroya alınmayan Arda Turan, Alpaslan Özürk ve Olimpiu Morutan bugün yapılan idmanda takımla beraber çalıştı.

22.02.2022-16:02 - (Son Güncelleme: 22.02.2022-16:02)

Galatasaray dün İzmir ekibi Göztepe karşısında çok flaş bir galibiyet aldı. Karşılaşmada hekem 4 kez penaltı noktasını işaret etti. Sarı kırmızılılar, zorlu karşılaşmada penaltılarla bulduğu gollerle galip ayrılmayı başardı. Galatasaray'ın aldığı 3-2'lik galibiyet sonrası Çaykur Rizespor maçı için hızlı bir şekilde mesaiye başlandı. Domenec Torrent yönetiminde Galatasaray ara vermeden çalışmalarına hız verdi.

ANTRENMANDA YER ALAN İSİMLER DİKKAT ÇEKTİ

Göztepe maçında ilk 11'de sahada yer alan futbolcular takımdan ayrı jenerasyon çalışmasında bulundular. Kadro dışı kalacağı konuşulan Arda Turan ise takımla beraber çalıştı. Ayrıca Göztepe karşılaşmasının kadrosuna alınmayan Morutan da antrenmanda yerini aldı. Göztepe maçı kadrosuna alınmayan Alpaslan Öztürk de takımla beraber antrenmanda yer alan isimlerden birisiydi. Yaşanan bu gelişmeler oldukça dikkat çekti. 


Diğer yandan Galatasaray'ın, önümüzdeki Süper Lig maçında Çaykur Rizespor ile oynayacağı maça yoğun bir şekilde hazırlandığı belirtiliyor. Sarı kırmızılılar, Çaykur Rizespor karşısında da galibiyet ile ayrılarak Süper Lig'de alt sıralardan yukarı çıkmak için çaba gösteriyor. Bu anlamda zorlu maça Galatasaray cephesinden yoğun ilginin olacağı belirtilmekte.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal