Galatasaray'da 3 Futbolcu Takıma Geri Döndü!

Galatasaray, Atakaş Hatayspor maçının hazırlıklarına başladı. Galatasaray'da tedavi süreçlerini tamamlayan 3 isim ise takımla antrenmanlara katıldı.

12.01.2022-13:11 - (Son Güncelleme: 12.01.2022-13:37)

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, son olarak ligde kendi evinde Giresunspor'a kaybetti. Giresunspor'a kendi evinde kaybeden Galatasaray'da, Süper Lig'de oynayacağı bir sonraki maç olan Atakaş Hatayspor maçının hazırlıkları hızlı bir şekilde başladı. Ayrıca sarı kırmızılılara antrenmanlarda sevindiren haber geldi. Galatasaray'da yaşanan son gelişmeler moralleri yükseltti.
Süper Lig devlerinden Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında 16 Ocak Pazar günü deplasmanda Atakaş Hatayspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti. Galatasaray'da kulübün internet sitesinde yer alan bilgiye göre Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman, ısınma çalışmalarıyla başladı. Pas çalışmasıyla devam eden antrenmanın ana bölümünde sınırlı alanda çift kala maç oynandı. Antrenman soğuma hareketlerinin ardından sona erdi.

YILDIZ FUTBOLCULAR ANTRENMANDA YER ALDI

Galatasaray'da tedavi ve izolasyan süreci sona eren Patrick van Aanholt, Alpaslan Öztürk ve Fatih Öztürk antrenmanda takımla çalışırken, Taylan Antalyalı ile milli takım kamplarında bulunan  Cezayirli futbolcu Sofiane Feghouli ile Mısır Milli Takımı'nın formasını terleten Mostafa Mohamed ise antrenmanda yer almadı.


FUTBOLCULARIN DURUMU MERAKLA TAKİP EDİLİYOR

Gerek Galatasaray takımında gerek Galatasaray taraftarları tarafından Afrika Kupası için milli takımın yolunu tutan Cezayirli futbolcu Sofiane Feghouli ile Mısır Milli Takımı'nın formasını terleten Mostafa Mohamed'in performansları merakla takip ediliyor. Takıma iki futbolcunun da sağlam bir şekilde takımlarına geri dönmesi umut ediliyor. Bu anlamda takımda gözler iki yıldızın üzerinde.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal