Galatasaray'da 2 Futbolcu Koronavirüse Yakalandı!

Galatasaray'da koronavirüs şoku... Geçtiğimiz gün uygulanan koronavirüs testleri sonucunda 2 futbolcunun tahlil sonucunun pozitif çıktığını duyurdu.

14.08.2020-13:01 - (Son Güncelleme: 14.08.2020-13:10) Galatasaray'da 2 Futbolcu Koronavirüse Yakalandı!

Galatasaray'da koronavirüs depremi... Sarı kırmızılı kulüp resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada 2 futbolcusunun yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığını duyurdu.

İSİMLERİ HENÜZ VERİLMEDİ

Cimbom, tatil dönüşü uygulanan koronavirüs testlerinde iki oyuncunun sonucunun pozitif çıktığını bildirdi. Sarı-kırmızılıların resmi internet sitesinden olayla alakalı paylaşılan açıklamada, 'Kulübümüz tarafından, 2020-2021 sezonu öncesi Galatasaray Futbol Takımı oyuncuları, teknik heyetimiz, performans, sağlık, idari ve destek kadrolarındaki çalışanlarımız için sponsor hastanelerimiz Medical Park’ın ve Liv Hospital’ın katkılarıyla tatil dönüşü yapılan Kovid-19 PCR testleri sonrası, iki oyuncumuzun sonuçlarının pozitif olduğu tespit edilmiştir. Klinik şikayeti olmayan oyuncularımız için izolasyon ve tedavi sürecine başlanmıştır. Konu ile ilgili yeni bir gelişme oldukça kamuoyu bilgilendirilmeye devam edilecektir' ifadeleri yer aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal