Galatasaray'a 'Yeni Salah'! Mostafa Mohamed

Mısır’da Mohamed Salah’ın ardından en önemli yetenek olarak gösterilen 22 yaşındaki genç yeteneği Mostafa Mohamed’i transfer etmek isteyen Galatasaray harekete geçti.

27.08.2020-11:14 - (Son Güncelleme: 27.08.2020-13:01) Galatasaray'a 'Yeni Salah'! Mostafa Mohamed

Falcao ve Diagne'yi teklif gelirse satmayı düşünen Galatasaray, istediği teklifler gelmeyince mecburen bu iki futbolcuyla yola devam etti. Sezon boyunca Diagne'den bonservis almanın planlarını yapan sarı-kırmızılı takımda Falcao'nun ocak ayında Amerika'ya gitme olasılığı bulunuyor. Hücuma alternatif arayan Galatasaray Scout Ekibi de Marcao ve Onyekuru gibi yine çoğu kişinin adını bilmediği fakat potansiyeli bir hayli fazla olan yıldız adayı forveti buldu: Mostafa Mohamed...

BELHANDA VE BABEL İÇİN TAKIM ARANIYOR

Mısır'ın Zamalek kulübünde forma giyen Mostafa Mohamed ülkesinde Liverpool'un ünlü oyuncusu Mohamed Salah ile Trezeguet'den sonraki en önemli yetenek olarak düşünülüyor.

22 yaşındaki Mısırlı golcü için takımı Zamalek 3 milyon Euro bonservis talep etti. Mohamed'in sarı-kırmızılı takımda oynaması durumunda senelik 800 bin Euro alacağı ortaya çıktı. 1.85 boyuyla hava toplarında çok etkili olan Mostafa Mohamed'in transferini bitirmek isteyen Galatasaray, Belhanda ve Babel'in transferinden gelecek parayı Mısırlı yıldız adayına harcayacak.

KARİYERİNİ MISIR’DA SÜRDÜRDÜ

Mısır temsilcisi Zamalek'te top koşturan 22 yaşındaki genç oyuncu, kariyeri boyunca oynadığı 100 karşılaşmada 32 gol attı. Daha önce ülkesi dışında görev yapmayan Mohamed aynı zamanda Mısır A Milli Takımı'nda da oynuyor. 1.85 boyundaki golcü, Zamalek ile 1 lig şampiyonluğu, 1 lig kupası ve 1 kez de CAF Süper Kupası'nı aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal