Galatasaray’a PSG'den İcardi müjdesi

Messi’yi takımda tutmak isteyen PSG, bunun için planlarını hazırladı. Fransız basını, PSG’nin maddi kaynak sağlamak elde etmek için Mauro İcardi’yi gözden çıkardığını belirtirken Galatasaray’dan italep edilen rakamı açıkladı.

04.03.2023-11:25 - (Son Güncelleme: 04.03.2023-17:20) Galatasaray’a PSG'den İcardi müjdesi

Başkan Dursun Özbek ve transfer komitesi, Mauro İcardi’nin bonservisini almak amacıyla Fransız ekibiyle temas kurmayı planlıyor. Sarı-Kırmızılılar’a bu hususta sevindirici haber de Fransa’dan geldi. Radio France’ın haberine göre; Messi ile sözleşme uzatmak isteyen PSG, İcardi’nin biletini tek taraflı olarak kesti.

Galatasaray'a İcardi müjdesi

Keza vatandaşlarla yaşadığı problemlerle sebebiyle Paris ekibinden uzaklaştırılan futbolcu, Leo’nun PSG’de kalması durumunda takıma geri dönmeyecek. Fransız basını bu hususta haberinde; PSG’nin Messi’ye daha yüksek fiyatla bir kontrat önereceğini ve mal tabloyu düzeltmek için İcadi ile Juventus’a kiralık olarak oynayan Parades’in kesin bir şekilde satılacağını belirtti.

Messi’nin maaşının zamlı bölümünü, bir anlamda İcardi ile Parades’ten gelecek olan bonservislerle ücreti ödenecek.

Galatasaray'a İcardi müjdesi

İtalya'da yıldız avı!

Fransızlar, İcardi’nin Türkiye’de mutlu olduğuna ve Galatasaray’da durabileceğini ifade etti ancak İtalyan devleri Milan, Roma ve de Juventus, Icardi'nin durumunu yakından takip ediyor. Arjantinli golcü ile anlaşmak isteyen Galatasaray yönetimi ise oyuncuyu ikna ederse PSG'yle bonservis pazarlıklarını lig bitmeden bitirecek ve Mauro ile 4 yıllık bir sözleşmeye imza atması bekleniyor. Şu anki piyasa değeri 17.5 milyon euro olan Icardi için G.Saray'ın ödemek istediği bonservis bedeli ise 9-10 milyon euro civarında...

Ömer Faruk Ekinci
ekomerfaruk@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal