Galatasaray Yönetiminden Felipe Melo Açıklaması!

Galatasaray'a geri döneceği iddia edilen Felipe Melo ile ilgili olarak sarı kırmızılı ekibin yöneticisi flaş bir açıklamada bulundu.

29.11.2021-14:22 - (Son Güncelleme: 06.12.2021-17:40) Galatasaray Yönetiminden Felipe Melo Açıklaması!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da Ocak ayında başlayacak olan ara transfer döneminde takıma geri döneceği iddia edilen Brezilyalı yıldız Felipe Melo'nun transferi ile ilgili sarı kırmızılı kulüpten açıklama geldi.

YÖNETİCİ RESMEN AÇIKLAMADI

Galatasaray Spor Kulübü yönetim kurulu üyesi Abdulvahap Gazi Tanrıverdi, eski oyuncuları Felipe Melo'nun transferi ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

GALATASARAY'DAN FELİPE MELO AÇIKLAMASI

Abdulvahap Tanrıverdi, Brezilyalı yıldız Felipe Melo'nun takıma döneceği iddiaları ile ilgili olarak ;

' Felipe Melo'nun bu takıma gelmesi mümkün görünmüyor. Başkanımız ve Fatih Hoca'nın bir planlaması var. Genç oyuncular alıyoruz, 38 yaşındaki Melo'nun transferi olamaz. Doğru bir yapılanma var ve bu şekilde devam edecek. ' ifadelerini kullandı.

Felipe Melo, Galatasaray formasıyla 154 karşılaşmada süre alırken bu karşılaşmalarda 18 gol ve 12 asistlik bir katkı sağlamıştı. Ayrıca Brezilyalı yıldız Galatasaray forması giydiği dönemde 3 Süper Lig, 3 Süper Kupa ve 2 Türkiye Kupası şampiyonluğu kazanmayı başarmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal