Galatasaray Yönetimi Derbi Öncesi Düğmeye Bastı

Süper Lig’in 23. Haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Galatasaray’da yönetim derbi öncesi harekete geçti.

15.02.2020-11:41 - (Son Güncelleme: 15.02.2020-11:39) Galatasaray Yönetimi Derbi Öncesi Düğmeye Bastı

Süper Lig’in 23. Haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Galatasaray’da yönetim derbi öncesi harekete geçti.

Ocak ayı maaşlarını geciktiren sarı kırmızılı kurmaylar, kısa bir zaman içinde oyunculara ve teknik heyete ödeme yaparak Fenerbahçe maçı öncesi takıma moral depolamayı hedefliyor.

2019 yılına ait borçların neredeyse tamamını kapatan Galatasaray yönetimi, sadece Ocak ayı maaşlarını 15 gün geciktirdi. Başkan Mustafa Cengiz ve 2. Başkan Abdurrahim Albayrak, Fenerbahçe karşılaşması öncesi takıma ödeme yapmayı hedefliyor.

Yeni Malatyaspor karşılaşmasının ardından oyuncuların ve teknik heyetin hesabına hafta içinde 5 milyon Euro ödenecek. UEFA'ya da Mart ayında borçsuzluk kağıdı verilecek. Derbi öncesi takımdaki motivasyonu üst düzeyde tutmak isteyen Galatasaray yönetimi, maaşları ödeyerek Florya'daki huzuru sağlamayı hedefliyor.

Fenerbahçe derbisi için özel bir galibiyet primi verilip verilmeyeceğini Salı günü yapılacak yönetim kurulu toplantısında karar verilecek. Florya'daki tesis personeline ise borcun olmadığı ve aybaşında maaşların ödendiği ifade edildi.

Oyuncularına 50 milyon Euro garanti para ödeyen Galatasaray'da maç başı primler, teknik kadro ve vergi ile birlikte futbol takımının yıllık maliyeti 77 milyon Euro.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal