Galatasaray Yeni Malatyaspor maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1 | GS Malatya youtube geniş özeti ve maçın golleri

Süper Lig’de 33. hafta Galatasaray Yeni Malatyaspor maçıyla tamamlanacak. Karşılaşmanın özetini izlemek isteyen futbol severler Galatasaray Yeni Malatyaspor maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1, GS Malatya youtube geniş özeti ve maçın gollerini internet üzerinden bulmaya çalışıyor. Maç özeti için bilinmesi gerekenleri haberimizde bulabilirsiniz.

18.04.2022-22:08 - (Son Güncelleme: 18.04.2022-22:08) Galatasaray Yeni Malatyaspor maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1 | GS Malatya youtube geniş özeti ve maçın golleri

Spor Toto Süper Lig’de 33. hafta bu akşam oynanacak Galatasaray Yeni Malatyaspor maçıyla beraber tamamlanacak. Fenerbahçe mağlubiyeti sebebiyle morali oldukça bozuk olan Galatasaray Yeni Malatyaspor karşısında kazanarak yeni bir galibiyet serisi yakalamayı ve sezonu mümkün olduğunda üst sıralarda tamamlamayı amaçlıyor. Süper Lig’de geçen hafta küme düşmesi kesinleşen Yeni Malatyaspor için bu maç 3 puan kazanmak dışında herhangi bir anlam ifade etmiyor. Karşılaşmanın nasıl bir sonuçla biteceği ise futbol severlerin gündeminde yer alıyor.

Başlama vuruşu ne zaman?

Spor Toto Süper Lig’in 33. hafta maçında Galatasaray Yeni Malatyaspor ile bugün saat 20.30’da Nef Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Galatasaray Yeni Malatyaspor maçı Bein Sports 1 ekranlarında yayında olacak.

Galatasaray Yeni Malatyaspor maçı hakemi kim olacak?

Galatasaray Yeni Malatyaspor mücadelesinde Mustafa Kürşat Filiz hakem olarak görev alacak. Maçın yardımcı hakemleri Esat Sancaktar ve İbrahim Bozbey olacakken, VAR hakemi ise Özgür Yankaya olacak.

GS Malatya

Galatasaray’da Cezayirli futbolcu Sofiane Feghouli maç kadrosunda yer almayacak. Yeni Malatyaspor’da ise Nuri Aydın ve Sadık Çiftpınar İstanbul’a getirilmedi.

Galatasaray Yeni Malatyaspor muhtemel ilk 11’ler:

Galatasaray: Muslera, Omar, Marcao, Nelsson, Van Aanholt, Berkan, Taylan, Babel, Cicaldau, Kerem Aktürkoğlu, Gomis

Yeni Malatyaspor: Ertaç Özbir, Kenan Özer, Awuku, Campi, Karim Hafez, Azubuike, Mustafa Eskihellaç, Dicko, Donsah, Jospin, Tetteh

Galatasaray Yeni Malatyaspor maçının merakla beklenen özet görüntüleri maçın sona ermesinin ardından Bein Sports’un internet sitesinde olacak.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal