Galatasaray ve Fenerbahçe maça çıkmadı: Taraftarlar havalimanına akın etti

Dün akşam Suudi Arabistan'da oynanması planlanan Süper Kupa maçı, yaşanan krizin ardından ertelenmesinin ardından İstanbul'a dönen Galatasaray ve Fenerbahçe kafilelerini taraftarlar, havalimanında büyük bir coşkuyla karşıladı.

30.12.2023-09:50 - (Son Güncelleme: 30.12.2023-10:17) Galatasaray ve Fenerbahçe maça çıkmadı: Taraftarlar havalimanına akın etti

Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası'nda zafere ulaşan Fenerbahçe'nin dün akşam Suudi Arabistan'ın Riyad kentinde Süper Kupa için karşı karşıya gelmesi planlansa da iki takım maça çıkmadı. 

Suudilerin isteğine iki takımdan da rest geldi

Maça saatler kala Suudi yönetimin Galatasaray ile Fenerbahçe'ye Atatürk’ün “Yurtta sulh, cihanda sulh” yazılı pankartı ve tişörtü için izin vermediği belirtildi. Taleplerinin olumsuz karşılık görmesi üzerine Fenerbahçe ve Galatasaray sahaya çıkmayı reddetti. İki takım, maçı ertelemenin ardından yurda döndü.

İsmail Kartal

İki havalimanına da taraftarlar akın etti

Fenerbahçeli taraftarlar yurda dönmek üzere yola çıkan Sarı-lacivertli kafileyi karşılamak için Sabiha Gökçen Havalimanı'nda toplandı. Taraftarlar, ellerinde bayraklar ve tezahüratlarla takımlarını karşıladı. Fenerbahçe'nin yanı sıra Galatasaraylı taraftarların da havalimanına geldikleri gözlemlendi. Takım otobüsünden taraftarlara seslenen Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, "Buraya kadar geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı Gece yarısı Riyad'dan kalkan uçağı karşılamak isteyen Sarı-kırmızılı taraftar İstanbul Havalimanı'na akın etti. İki havalimanında da farklı takımların taraftarları karşılamaya katıldığı görüldü.  


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal