Galatasaray ve Beşiktaş’tan Yılın Takası!

Süper Lig'de gelecek sezon öncesi sürpriz bir takas gündemde geniş yer kapladı. Galatasaray ve Beşiktaş arasında gerçekleşecek toplantıda Linnes - Dorukhan takası görüşülecek.

28.08.2020-16:27 - (Son Güncelleme: 28.08.2020-16:25) Galatasaray ve Beşiktaş’tan Yılın Takası!

Transfer hazırlıklarına devam eden Galatasaray ve Beşiktaş ile alakalı sürpriz bir takas iddiası gündemde geniş yer buldu. Martin Linnes - Dorukhan Toköz takası yapılacak mı? Transferde son gelişmeler haberde…

BEŞİKTAŞ, LINNES’i İSTİYOR İDDİASI

Galatasaray’da satılması planlanan Martin Linnes ile Beşiktaş ilgileniyor. Cimbom, Linnes’in Beşiktaş’a transferi için Dorukhan Toköz’ü radarına aldı.

LİNNES-DORUKHAN TAKASI GÖRÜŞMELER GÖRÜŞÜLECEK

İki kulüp arasında Linnes-Dorukhan takasının gündemde olduğu ve önümüzdeki günlerde söz konusu takasla ilgili görüşmelerin başlayacağı belirtildi.

LİNNES VE DORUKHAN'IN KONTRATLARI NE ZAMAN SONA ERİYOR?

Hem Linnes’in hem de Dorukhan Toköz’ün takımlarıyla 1 senelik kontratı bulunmakta.

GALATASARAY'DAN BEŞİKTAŞ’A LINNES + PARA

Öte yandan Galatasaray’ın söz konusu takasın yapılması için, Linnes + bir miktar para seçeneğini de sunacağı öne sürülüyor.

DORUKHAN SEZONU SAKAT GEÇİRDİ

Geçen sezon talihsiz bir sakatlık geçiren Dorukhan, yalnızca 9 resmi karşılaşmaya çıkabilmişti. Genç futbolcu, son PAOK karşılaşmasında da sonradan oyuna katılmıştı.

SAKATLIK ÖNCESİ MİLLİ TAKIMIN ÖNEMLİ İSİMLERİNDENDİ

Orta saha pozisyonunda oynamasının yanında sağ beke de geçebilen 24 yaşındaki oyuncu, sakatlık öncesi A Milli Takım’ın da önemli oyunculardandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal