Galatasaray Transfer Ustası Luis Campos'u Getiriyor!

Galatasaray Moncao ve Lille gibi takımlara transferde yüzlerce milyon Euro kazandırmayı başaran Portekizli Luiz Campos ile anlaştı.

19.01.2022-13:11 - (Son Güncelleme: 19.01.2022-13:45)

Süper Lig devlerinden Galatasaray'da takımda yeniden yapılanma adına ciddi adımlar atılıyor. Takımda Başkan Burak Elmas'ın köklü değişikliklere gitmek istediği ve bu anlamda takımda kritik gelişmelerin yaşandığı vurgulanıyor. Galatasaray'da takımın teknik direktörü Domenec Torrent olmasının ardından takımdan yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. Sarı kırmızılıların, Monaco ve Lille gibi takımlara transferde çok önemli hizmetlerde bulunmuş Portekizli futbol adamı Luis Campos ile el sıkıştığı aktarıldı.

DÜNYA MARKASI

Galatasaray çok uygunken keşfedip çok yüksek paralara satılan yıldız futbcolular hakkında ustalaşan Luis Campos ile anlaşmaya vardı. Futbol adamı keşfettiği futbolcuların astronomik fiyatlara satılması konusunda bir dünya markası olarak bulunuyor. Yarın İstanbul'a gelecek olan Campos, Galatasaray'ın Kasımpaşa ile oynayacağı maçı stattan izleyecek. 57 yaşındaki çalıştırıcı cuma günü sarı kırmızılı yöneticilerle masaya oturup anlaşmanın detaylarını görüşecek. Dünya futbolunda çok önemli bir yeri olan Luis Campos'un alınacak ve satılacak futbolcuların transferinde başkan Burak Elmas ve yönetime danışmanlık hizmetinde bulunacağı aktarıldı.


MONACO VE LİLLE'DE BÜYÜK SES GETİRDİ

Futbol adamı keşfettiği ve astronomik fiyatlara satılan futbocular konusunda usta isim haline geldi. Teknik adam 2013-18 arası görev yaptığı Monaco'ya 337 milyon euro, 2018-20 arasında ise çalıştığı Lille'e 170 milyon euro kazandırdı.

KARİYERİ DİKKAT ÇEKİYOR

Aslında UEFA Pro Lisans sahibi bir teknik adam olan Campos, Portekiz'de alt seviye takımlarda çalıştıktan sonra 2004'te ünlü menajer Jorge Mendes için futbolcu izlemeye başladı. Ardından dünyanın dört bir yanında oyuncu araştırması yapan Campos, 2012'de Jose Mourinho'nun isteği doğrultusunda Real Madrid'in scoutu oldu. Sonrasında ise Monaco ve Lille takımlarında görevlerde bulundu. Lille Türkiye'den Zeki Çelik, Yusuf Yazıcı, Burak Yılmaz ve Mustafa Kapı'nın transferinde önemli rol oynadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal