Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent'in Fenerbahçe derbisini kaybetmesi sonrası kulüpte şansı kalmadı!

Sarı kırmızılılar yakın zamanda seçime gidecek. Seçim öncesi merak edilen konulardan birisi de Domenec Torrent ile yola devam edilip edilmeyeceğiydi. Galatasaray'ın, Fenerbahçe'ye derbide kaybetmesi sonrası Eşref Hamamcıoğlu ya da Metin Öztürk'ün teknik adam ile kesinlikle yola devam etmeyecekleri öğrenildi.

12.04.2022-09:37 - (Son Güncelleme: 12.04.2022-09:48)

Süper Lig'de bu sezon işlerin bir türlü yoluna girmediği Galatasaray'da çok kritik kararlar alınmış ve Fatih Terim yerine, Pep Guardiola'nın yardımcısı olarak bilinen Domenec Torrent kulübe getirilmişti. Teknik adam zaman zaman olumlu işler çıkarsa da tam olarak bekleneni bir türlü gerçekleştiremedi. Domenec Torrent 1.17 puan ortalaması ile beklentilerin epey altında kalırken, hesaba katmadığı durumlarla da karşı karşıya kaldı. Galatasaray'da Burak Elmas'ın yerine yeni yönetimin gelecek olması İspanyol çalıştırıcıyı endişelendiriyordu.

Beklemediği durumla karşılaştı

Domenec Torrent'in, Burak Elmas yönetiminde gelecek sezonda takımın başında olmasına kuvvetli ihtimal olarak bakılıyordu. Fakat teknik adam ile yeni gelecek yönetim devam etmeyi düşünmüyor. Hatta Fenerbahçe derbisinin kaybedilmesinin teknik adamın sonunu getirdiği öğrenildi.

Hücum yollarında takımı sınıfta bıraktı

Galatasaray bu sezon Süper Lig'de en az isabetli şut çektiği maçı Fenerbahçe derbisinde oynadı. Galatasaray ezeli rakibi karşısında sadece 6 şut atabildi. Sadece 1'inde kaleyi buldular. 11 ortada ise hiç isabet olmadı. Şimdiden ise 47 gol yedileri. 3 gol daha yerlerse bu alanda da kulüp tarihinin en kötüsü olunacak.

Teknik adamın Arda Turan'ı oyuna sokması tepki aldı.

Arda Turan'ı oyuna alması eleştiri aldı

Derbide Domenec Torrent'in fiziksel olarak hiç hazır görünmeyen Arda Turan'ı oyuna sokması da taraftarların büyük tepkisine neden oldu. 35 yaşındaki futbolcu son 6 dakikada şans bulurken hiç faydalı olamadı. Bu anlamda teknik adamın tercihi büyük tepkiye neden oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal