Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, futbolculara veda etti!

Galatasaray'da yeni sezonda takımda olup olmayacağı merak edilen Teknik Direktör Domenec Torrent söylentilere son noktayı koydu. Gelen son bilgilere göre teknik adam futbolcularıyla veda konuşması yaptı.

05.05.2022-09:04 - (Son Güncelleme: 05.05.2022-09:16)

Galatasaray'da teknik direktör Domenec Torrent'in takımdaki geleceği büyük merak konusu haline gelmişti. Sarı kırmızılılarda teknik adamın durumu gerek taraftarlar gerek takım için büyük merak konusu haline gelmişken teknik adamla ilgili önemli gelişmeler de yaşanmakta. Son gelen bilgilere göre ise Domenec Torrent'in takımla bir veda toplantısı yaptığı öğrenildi. 

Öğrencilerine son isteklerini söyledi

Galatasararay'da İspanyol çalıştırıcı Domenec Torrent'in durumu belli olmaya başladı. Sarı kırmızılı yönetim, İspanyol teknik adamla sözleşme fesih için çalışmalarını sürdürmekte. İspanyol teknik adamın oyuncularına, 'Yeni sezonda yokum, sizden istediğim 3 maçta iyi mücadele etmeniz..' ifadelerine yer verdiği aktarıldı.


Performansı eleştiri konusu olmuştu

Galatasaray'da bu sezon Fatih Terim ile yolların ayrılmasından sonra göreve gelen Domenec Torrent'in performansı zaman zaman tepki topladı. İspanyol hoca her ne kadar Galatasaray'ın Beşiktaş derbisi ve Barcelona maçlarında iyi bir performans sergilese de tam olarak istenileni veremedi. İnişli çıkışlı bir grafik sergileyen hocanın son olarak kendi evinde Sivasspor ile aldığı yenilgi büyük tepki topladı. Bu anlamda İspanyol hoca ile ilgili gelişmeler yakından takip edilmekte.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal