Galatasaray tek golle güldü: Hatayspor'u mağlup etti

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray, Hatayspor'u Icardi'nin tek golüyle mağlup etti. İşte detaylar...

02.04.2024-22:48 - (Son Güncelleme: 02.04.2024-22:48)

Trendyol Süper Lig’in 31. Haftasında Galatasaray, RAMS Park’ta Atakaş Hatayspor’u konuk etti.

Icardi takımını öne geçirdi

Mücadeleye baskılı ve hızlı başlayan taraf olan Galatasaray, dakika 12’de öne geçti. Mertens'in kullandığı köşe vuruşunda boş durumda kalan Icardi düzgün bir kafa vuruşuyla kaleci Erce'yi geçmeyi başardı. Skor da 1-0 oldu. Mücadelenin ilk yarısında başka gol olmayınca ilk devre böyle sona erdi.

Gol geçerli sayılmadı

İkinci yarıya ise konuk ekip hızlı başladı. Dakika 58’de uzun kullanılan taç atışında Nikola Maksimovic'in kafa vuruşu Muslera'dan döndü. Dönen topu tamamlayan Carlos Strandberg topu ağlara yollasa da gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Mücadelede başka gol sesi ve pozisyon olmayınca Sarı Kırmızılılar, haftayı Fenerbahçe’nin 3 puan önünde 82 puanla kapatmasını bildi.

Arjantinli Dzeko’yu yakaladı

Galatasaray’ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi, Hatayspor maçında attığı golle, bu sezon ligdeki gol sayısını 18'e çıkardı. Icardi böylece gol krallığı yarışında zirvede olan Fenerbahçe’nin Bosna Hersekli futbolcusu Edin Dzeko’yu yakaladı.

Okan Buruk rekor kırdı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Hatayspor galibiyetiyle Süper Lig’de iç sahada üst üste 19. maçını kazandı ve Rumen çalıştırıcı Mircea Lucescu'yu geçerek rekorun yeni sahibi oldu.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal