Galatasaray Sivasspor maçı şifresiz yayınlayan uydu kanalları - GS Sivas maçını şifresiz yayınlayan yabancı kanallar

Süper Lig’in 35. haftasının kritik maçlarından birisi olan Galatasaray Sivasspor maçını hangi kanalların şifresiz yayınlayacağı merak ediliyor. Futbol severler konu hakkında araştırmalarını Galatasaray Sivasspor maçını nasıl şifresiz izlerim? Galatasaray Sivasspor Taraftarium24 izle gibi terimlerle sürdürüyor.

20.05.2023-13:00 - (Son Güncelleme: 20.05.2023-13:00)

Spor Toto Süper Lig’de lider Galatasaray Sivasspor ile ligin 35. hafta maçında karşı karşıya gelecek. Bu sezon evinde binlerce taraftarının desteğiyle başarılı sonuçlar alan Galatasaray Sivasspor karşısında kazanarak gelecek hafta oynanacak Ankaragücü maçına şampiyon olmak için çıkmayı amaçlıyor. Ligde 3 maçtır kazanamayan Sivasspor ise güçlü rakibi karşısında sürpriz bir galibiyet almayı hedefliyor. Süper Lig’in 35. haftasının kritik maçlarından birisi olan Galatasaray Sivasspor maçını hangi kanalların şifresiz yayınlayacağı merak ediliyor. Futbol severler konu hakkında araştırmalarını Galatasaray Sivasspor maçını nasıl şifresiz izlerim? Galatasaray Sivasspor Taraftarium24 izle gibi terimlerle sürdürüyor. 

Galatasaray Sivasspor maçı ne zaman?

Galatasaray Sivasspor maçı 20 Mayıs 2023 Cumartesi günü saat 19.00’da Nef Stadyumu’nda başlayacak. 

Galatasaray Sivasspor maçı hangi kanalda?

Galatasaray Sivasspor maçı Bein Sports 1’de canlı olarak yayınlanacak.

Galatasaray Sivasspor

Galatasaray Sivasspor maçı hakemi kim?

Galatasaray Sivasspor maçının hakemi Arda Kardeşler olacak.

Galatasaray Sivasspor maçı şifresiz yayınlayan kanallar

Galatasaray Sivasspor maçını şifresiz olarak yayınlayacak kanallar belli oldu. Saat 19:00'da başlayacak olan mücadeleyi Rusya'da yayın yapan Telekanal Futbol canlı olarak ekranlara getirecek.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal