Galatasaray, Seri için Acil Haber Bekliyor! Banega ile Fernando Örneği

Galatasaray, Seri için Fulham’dan acil cevap bekliyor! İngiliz ekibinin Lemina ile konuşurken Seri’yi göndermemesi, hafızalara geçen sezon Aslan’ın Banega’yı transfer etmek isterken Fernando’yu da Sevilla’ya kaptırmasını getirdi.

29.08.2020-11:02 - (Son Güncelleme: 29.08.2020-11:00) Galatasaray, Seri için Acil Haber Bekliyor! Banega ile Fernando Örneği

Michael Seri’yi tekrardan kiralamayı düşünürken Galatasaray’ın gözü Fulham’da. İngiliz ekibiyle gerçekleşen ilk toplantıda, Fildişi Sahilli oyuncunun takımda istemediği ve bonservisinin verilmesi durumunda gitmesine izin verileceği belirtilmişti. Cimbom ise futbolcuyu tekrardan kiralamak isterken, İngilizler’in sergilediği pozitif tavır Galatasaray cephesini umutlandırdı. Fakat Fulham’ın sürpriz bir şekilde Lemina’nın transferiyle ilgilenmesi kafaları karıştırdı.

Aslan’da, Lemina’nın Fulham’a transfer olması durumunda Seri’nin transferine izin verileceği düşüncesi hakim. Fakat geçen sezon gerçekleşenler hâlâ akıllarda.

UEFA KUPASINI KAZANDILAR

Bilindiği üzere sarı- kırmızılılar, Sevilla’dan Ever Banega’yı kadrosuna katarak, orta sahada Fernando - Banega ikilisiyle müthiş bir merkez kurmaya düşünüyordu. Fakat toplantılar uzadıkça Banega’nın gelişi bir yana, Fernando’nun Sevilla’ya satışı yapıldı. Türkiye yerine İspanya’da buluşan bu ikili, geçtiğimiz hafta Avrupa Ligi’nde şampiyonluk kupasını müzesine götürdü. Galatasaray cephesi, Seri - Lemina transferinde de benzer bir senaryonun ortaya çıkmasından tedirgin.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal