Galatasaray Robson Reis'i Transfer Ediyor!

Transfere hız veren Galatasaray son olarak gözüne Brezilyalı stoper Robson Reis'i kestirdi.

04.02.2022-09:52 - (Son Güncelleme: 04.02.2022-10:00)

Süper Lig'de bu sezon aldığı kötü sonuçlarla ligde alt sıralara gerileyen ve Türkiye Kupası'ndan elenen Galatasaray'da gerek yönetime gerek takıma yoğun tepkiler geliyor. Yoğun tepkiler gelen takımda transferlerle taraftarların gönlünün alınması hedefleniyor. Bu anlamda sarı kırmızılılar transfere ağırlık vermiş durumda. Takımda; Inaki Pena, Erick Pulgar, Bafetimbi Gomis ve Semih Kaya'nın ardından son olarak transfer edilmek istenen isim ise Robson Reis oldu. Sarı kırmızılıların futbolcu ile ciddi bir şekilde ilgilendiği ve transferde yakın zamanda önemli gelişmelerin olacağı aktarıldı.

TEMASLAR BAŞLADI

Galatasaray, Santos formasını terleten 21 yaşındaki Brezilyalı yıldız Robson Reis ile ciddi bir şekilde ilgileniyor. Futbolcunun gerek kulübü gerek oyuncuyla temasa geçildiği öğrenildi. Brezilyalı stoperin de bu transfere oldukça sıcak baktığı ve yakın zamanda futbolcunun Türkiye'ye geleceği öğrenildi. Futbolcu ile ilgili yaşanan gelişmeler gerek Galatasaray takımında gerek Galatasaraylı taraftarlar tarafından heyecanla karşılandı. Futbolcuyla ilgili kısa süre içerisinde kritik gelişmelerin yaşanması beklenmekte.


FUTBOLCUNUN KARİYERİ

21 yaşındaki Brezilyalı yıldız Robson Reis futbola Brezilya'nın VOCEM takımında başladı. Ardından Santos'un altyapısına gitti. Santos sonrasında ise VOCEM'e geri döndü. Sonrasında yeniden VOCEM takımından Santos'a giden futbolcu gösterdiği performansla takımın önemli isimlerinden birisi haline geldi.

FİZİK GÜCÜ DİKKAT ÇEKİYOR

Galatasaray'ın transferiyle ciddi bir şekilde ilgilendiği Robson Reis'in fizik gücü oldukça dikkat çekiyor. 1.96 boyundaki stoper bu anlamda göze çarpıyor. Futbolcu defansta hava toplarında oldukça etkili bir rol oynuyor. Ana mevkisi stoper olan futbolcu önlibero olarak görev alabilmektedir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal