14.01.2022-14:19 (Son Güncelleme:14.01.2022-14:19)


1

Galatasaray'da yeni teknik direktörü Domenec Torrent, Başkan Burak Elmas ile gerçekleştirdiği görüşmelerin ardından kaleci transferi yapılmasını istedi.



2

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da geçtiğimiz günlerde Teknik Direktör Fatih Terim ile yollar ayrılmış ve yaşanan ayrılığın ardından göreve İspanyol teknik adam Domenec Torrent getirilmişti.



3

İspanyol teknik adam Galatasaray Başkanı Burak Elmas ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından Spor Toto Süper Lig'deki ara transfer döneminde sakatlanan Fernando Muslera'nın yerine takıma mutlaka bir kaleci transferi yapılmasını istediğini iletti.



4

Ayrıca Uruguaylı file bekçisi ile ilerleyen yaşı nedeniyle yollarını ayırmaya sıcak baktığını ileten Domenec Torrent, file bekçisi transferi için yönetime istediği ismi de söyledi.



5

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent'in transfer etmek istediği kalecinin ismi ortaya çıktı. İspanyol teknik adam Başkan Burak Elmas ile gerçekleştirdiği görüşmelerde Fransız devi Paris Saint Germain'de forma giyen Sergio Rico'yu istedi.



6

Başkan Burak Elmas ve yönetimi Paris Saint Germain'de Donnarumma, Keylor Navas gibi isimlerin arkasında 3. kaleci olarak yer alan ve forma şansı bulamayan İspanyol kaleci için düğmeye bastı.



7

Paris Saint Germain yönetiminin kapısını çalan Galatasaray, 28 yaşındaki İspanyol kaleciyi oynatma garantisi sunarak sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna katmak istediği ileterek resmi teklifini yaptı.



8

Galatasaray'ın bu teklifine henüz bir yanıt vermeyen Paris Saint Germain yönetiminin önümüzdeki günler içerisinde bu teklife bir yanıt vereceği öğrenildi. Takımda fazla forma şansı bulamayan Sergio Rico'nun düzenli olarak forma giyebileceği bir kulüpte kiralık olarak transfer olmasına sıcak bakan Paris Saint Germain yönetiminin önümüzdeki günler içerisinde Galatasaray'a olumlu yönde bir yanıt vermesi bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR