Galatasaray, Maske Sponsorunu Buldu

Süper Lig'in sürmesiyle karşılaşmalarda kulübedeki oyuncu ve teknik ekiplerin takması mecburi olan maskelere reklam arayışında olan 3 büyüklerden, amaca ulaşan ilk kulüp Galatasaray oldu.

21.05.2020-10:47 - (Son Güncelleme: 21.05.2020-10:40) Galatasaray, Maske Sponsorunu Buldu

Yeni tip coronavirüs (Covid-19) salgını sebebiyle ekonomik zarar yaşayan futbol takımları, gerçekleşen mali problemlerle başa çıkmak için yeni yöntemler geliştirmeye çalışıyor.

Geçtiğimiz zamanlarda Süper Lig'in devam etmesinin sonrasında seyircisiz olarak yapılacak maçlarda, 149 TL veren taraftarlarının maketini tribünlere koyacağını söyleyen Galatasaray'dan bir adım daha atıldı.

MASKE İÇİN ANLAŞMA YAPILDI

Yapılacak maçlarda kulübedeki yedek oyuncular ve teknik ekiplerin karşılaşma boyunca kullanmak zorunda olduğu maskeler için reklam alma çalışmalarına başlayan 3 büyüklerden mutlu sona ilk ulaşan da Galatasaray oldu.

Sarı- kırmızıların, konuştuğu bir firma ile bu anlamda mutlu sona yakın olduğunu ve yakında imzaların atılacağı ifade edildi.

BEŞİKTAŞ VE FENERBAHÇE'DE TOPLANTILAR DEVAM EDİYOR

Diğer taraftan bu durumu gelir kapısına çevirmeyi amaçlayan öteki kulüplerden Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin de bu doğrultuda toplantılara başladığı belirtildi.

Fakat taraflar, daha anlaşma sağlayamadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal