06.11.2021-15:29 (Son Güncelleme:06.11.2021-15:29)


1

UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan Galatasaray-Lokomotiv Moskova karşılaşması ile ilgili olarak Rus basınından flaş bir iddia ortaya atıldı.



2

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi grup mücadelesinde kendi sahasında Lokomotiv Moskova'yı ağırladığı karşılaşma 1-1'lik eşitlikle sonuçlanmıştı. Karşılaşmada atılan golleri sarı kırmızılı temsilcimizde Sofiane Feghouli kaydederken Rus ekibinin golünü ise Francois Kamano kaydetmişti.



3

UEFA Avrupa Ligi E grubunda oynanan karşılaşmaya ise oyunun son bölümünde yaşanan olaylar damga vurmuştu. Saha içerisinde futbolcular adeta birbirine girerken karşılaşmanın İsviçreli hakemi Sandro Scharer, yaşanan arbedenin ardından tam 3 kez sarı kartına başvurmuştu.



4

Karşılaşmanın son anlarında saha içerisi yaşanan bir olay nedeniyle karışmış ve bu karışıklığın ardından karşılaşmanın İsviçreli hakemi Sandro Scharer, bu bölgeye giderek önce Galatasaraylı Mbaye Diagne'ye sonrasında ise Lokomotiv Moskova'dan Barinov ve Zhivoglyadov'a sarı kart çıkardı.



5

Lokomotiv Moskovalı oyuncu Zhivoglyadov'un önceden sarı kartı olmasına rağmen yediği 2. sarı kart sonrasında oyundan atılmamış olması özellikle Rus basınına çıkan haberlere göre karşılaşmanın tekrar edilmesine neden olabilir.



6

Lokomotiv Moskova oyuncusu Zhivoglyadov'a karşılaşmanın hakemi Sandro Scharer'in iki sarı kart göstermiş olması kameralara net bir şekilde yansırken UEFA'nın Galatasaray-Lokomotiv Moskova karşılaşması ile ilgili olarak bir inceleme başlatarak karşılaşmayı tekrar edebileceği iddia ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR