12.01.2022-17:20 (Son Güncelleme:12.01.2022-17:20)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da geçtiğimiz gün tecrübeli teknik adam Fatih Terim ile yollar ayrılmış ve yerine İspanyol teknik adam Domenec Torrent getirilmişti.



2

Galatasaray'da Başkan Burak Elmas, Domenec Torrent'in teknik direktörlük görevine getirilmesiyle birlikte transfer döneminde düğmeye bastı.



3

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Konyaspor'un bu sezon en çok dikkat çeken isimlerinden biri olan Serdar Gürler'i transfer gündemine alan Galatasaray bu hamlesiyle birlikte büyük bir ses getirdi.



4

Bu sezon Konyaspor formasıyla toplamda 18 karşılaşmada süre alan 30 yaşındaki Serdar Gürler, bu karşılaşmalarda 4 gol ve 6 asistlik bir katkı sağlamıştı.



5

Bu sezon başında Spor Toto Süper Lig'in Akdeniz ekibi Antalyaspor'dan 486.000 euroluk bonservis ücretiyle birlikte Konyaspor'a transfer olan Serdar Gürler, Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut'un vazgeçilmez isimlerinden biri haline gelmiş ve bu sezon yakalanan mükemmel başarıda büyük bir pay sahibi olmuştu.



6

Galatasaray yönetiminin Serdar Gürler transferi için Konyaspor ile temas halinde olduğu öğrenilirken sarı kırmızılıların ilk teklifinin 1 milyon euro olduğu ortaya çıktı.



7

Konyaspor yönetiminin kadrosundan ayrılmasını istemediği Serdar Gürler için ikna edici bir transfer olmaması halinde takımdan ayrılmasına izin vermeyeceği öğrenildi.



8

Galatasaray yönetimi Serdar Gürler için teklifini yükseltmeye hazırlanırken Konyaspor yönetiminin ise Serdar Gürler'i bırakmaya niyetli olmaması transferin önünü tıkıyor.



9

Önümüzdeki günler içerisinde Galatasaray ve Konyaspor arasında Serdar Gürler transferi için bir görüşme daha gerçekleşmesi beklenirken bu yapılacak olan görüşmeyle birlikte transferin netlik kazanacağı öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR