26.08.2021-16:57 (Son Güncelleme:15.12.2021-11:21)


1

Galatasaray'da Fernando Muslera'nın kötü performansı ve ilerleyen yaşı nedeniyle gözler Fatih Terim'in isteği üzerine kaleci transferine çevrilirken Süper Lig ekiplerinden Göztepe'nin genç file bekçisi İrfan Can Eğribayat ismi gündeme geldi.



2

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da kaptan Fernando Muslera'nın bu sezona kötü bir başlangıç yapması ve Uruguaylı eldivenin ilerleyen yaşı nedeniyle sarı kırmızılılar kaleye takviye yapmaya karar verdi.



3

Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim, kaleci transferi konusunda yönetim ile bir görüşme gerçekleştirdi. Türkiye Futbol Federasyonu'nun almış olduğu yabancı kararı nedeniyle kaleci transferinde yerli bir isme yönelmek isteyen Galatasaray'da Fatih Terim ve ekibinin önerisiyle birlikte 2 isim gündeme alındı.



4

Sarı kırmızılıların kaleci transferi için ilk adayı Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe'de forma giyen genç kaleci İrfan Can Eğribayat oldu.



5

Adı birçok Avrupa kulübü ile de anılan İrfan Can Eğribayat için Süper Lig devi Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim'in isteği doğrultusunda talip oldu.



6

İzmir ekibi ile görüşmelere başlayan Galatasatay yönetimi İrfan Can Eğribayat için şartları öğrenirken Göztepe'nin 23 yaşındaki file bekçisi için 3 milyon euro bonservis ve sonraki satıştan %20 pay istediğini öğrendi.



7

Göztepe'nin İrfan Can Eğribayat için taleplerini öğrenen Galatasaray yönetiminin karşı bir teklif yapma hazırlığında olduğu öğrenilirken kısa bir süre içerisinde sarı kırmızlıların Göztepe'ye resmi bir teklifte bulunacağı öğrenildi.



8

23 yaşındaki genç file bekçisi İrfan Can Eğribayat, 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'da alt yapıda yetişmesinin ardından A takıma kadar yükselme başarısını göstermişti. A takım forması ile gösterdiği performans ile birçok kulübün dikkatini çekmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR