29.12.2021-17:32 (Son Güncelleme:29.12.2021-17:45)


1

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur karşılaşmasında Galatasaray'ı penaltılar sonucu eleyen Denizlispor'da kaleci Abdülkadir Sünger ile ilgili çok önemli detaylar ortaya çıktı.



2

Dün gece Galatasaray ile Denizlispor arasında nefes kesen bir maç oynandı. Oynanan mücadelede Denizlispor, Galatasaray'ı eleyerek bir üst tura adını yazdırmayı başardı. Denizlispor'dan böylesine önemli bir başarı gelmişken, karşılaşmaya damga vuran isim ise Denizlispor'un kalecisi Abdülkadir Sünger oldu. Futbolcuyla ilgili ortaya ise dikkat çeken gerçekler çıktı.



3

Denizlispor'un başarılı file bekçisi Abdülkadir Sünger, Denizlispor'un U19 takımını formasını terlettiği dönemde antrenmanlara kullandığı elektirikli bisikletle gidip geliyordu. O dönem genç futbolcuya bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı.



4

Hastaneye kaldırılan genç file bekçisinin sol ayağında ciddi yaralanma oldu. Bir süre hastanede tedavisi yapılan ve ameliyat geçiren Abdülkadir'in bu dönemde futbolu bırakmaya karar verdiği aktarıldı



5

Bir süre hastanede tedavisi yapılan ve ameliyat geçiren Abdülkadir'in bu dönemde futbolu bırakmaya karar verdiği aktarıldı. Abdülkadir Sünger'i kaleci antrenörü olan Remzi Özdemir'in futbola dönmeye tekrar ikna ettiği öğrenildi. Futbolcunun fizyoterapistlerin özel tedavileri sayesinde yeniden futbol için sağlığına kavuştuğu öğrenildi.



6

Dün gece oynanan karşılaşmada Galatasaray karşısında Denizlispor'un turu geçmesinin baş mimarlarından birisi haline gelen Abdülkadir Sünger, büyük alkış topladı. Futbolcunun başarısı büyük ses getirirken 21 yaşındaki genç yıldız transferde de Süper Lig devlerinin iştahını kabarttı. Genç yeteneğin bu anlamda geleceği merak konusu haline geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR