Galatasaray ile Alanyaspor depremzedeler yararına karşı karşıya geldi

Corendo Alanyaspor ve Galatasaray, Antalya’da depremzedeler için düzenlenen özel maçla karşı karşıya geldi. Galatasaray’ın 4-2’lik üstünlüğüyle biten maçın karşılamada, sarı-kırmızılıların yeni transferi karşılaşmanın 80. dakikasında oyuna girdi ve bir de gol attı.

27.02.2023-10:39 - (Son Güncelleme: 27.02.2023-17:53) Galatasaray ile Alanyaspor depremzedeler yararına karşı karşıya geldi

Corendon Alanyaspor ve Galatasaray, Antalya’da depremzedeler için düzenlenen özel maçta karşı karşıya geldi. Galatasaray’ın yeni transferi olan Nicolo Zaniolo 80. dakikada oyuna girdi ve fileleri havalandırdı. Antalya’da kamp yalan Galatasaray, Corendon Alanyaspor ile geliri depremzedelere bağışlamak üzere düzenlenen özel maçta karşı karşıya geldi.

Depremzedeler yararına düzenlendi

Kırbıuık Holding Stadyumu’nda gerçekleşen müsabakada Galatasaray; Okan Kocuk, Dubois, Nelsson, Abdulkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş, Midtsjo, Torreira, Rashica, Yunus Akgün, Yusuf Demir, Mauro Icardi 11'i ile sahada yer aldı.

Ev sahibi Alanyaspor;  Runarsson, Furkan Bayır, Balkovec, Fatif Aksoy, Pedro Pereira, Umut Güneş, Doumbia, Efkan Bekiroğlu, Efecan Karaca, Cavaleiro, Koulouris 11’iyle sahaya çıktı. Alanyaspor, maçın 17. dakikasında Cavaleiro’nun uzaktan vurduğu şutuyla 1-0 öne geçerken, Galatasaray 30. Dakikada Rashica’nın golü ile skorda beraberliği getirdi. 

Galatasaray 4-2'lik skorla galibiyeti aldı

Karşılaşmanın ikinci yarısında her iki takım da çok sayıda oyuncu değişikliğine gitti. İkinci yarıya son sürat başlayan sarı-kırmızlı ekip, , 69. dakikada Barış Alper, 77’de Berkan Kutlu’nun ayağından bulduğu gollerle skoru 3-1’e taşıdı. Karşılaşmanın 90. dakikasında Alanyaspor’da Wilson Eduardo’nun golüyle skor 3-2’ye geldi.

Yeni transfer Zaniolo ilk maçında golü attı

Galatasaray’ın yeni transferleri olan  Kaan Ayhan ve Adekugbe ikinci yarıda maça girdi. Galatasaray'ın Roma’dan transfer ettiği 23 yaşındaki genç yetenek  Nicolo Zaniolo 80. dakikada  maça girdi. 90+4’te karşı karşıya kaldığı kaleciyi çalımlayarak geçen Zaniolo, boş kaleye attığı gol ile skoru netleştirdi.


Ömer Faruk Ekinci
ekomerfaruk@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal