27.05.2021-13:41 (Son Güncelleme:01.09.2021-16:51)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim ve Başkan Burak Elmas'ın aldığı karar doğrultusunda yıldız futbolcu Henry Onyekuru ile yola devam etmeme kararı alındı.



2

Sarı kırmızılı takıma geçtiğimiz sezonun devre arasında Fransız ekibi Monaco'dan kiralık olarak katılan Henry Onyekuru'nun sözleşmesindeki satın alma opsiyonu konusunda karar verildi.



3

Galatasaray Başkanı Burak Elmas ile Teknik Direktör Fatih Terim arasında gerçekleştirilen transfer görüşmeleri sonrasında Nijeryalı yıldız ile yola devam etmeme kararı alındı.



4

Sarı kırmızılılar Henry Onyekuru için satın alma opsiyonunu kullanmamaya karar verirken alınan bu karardaki en büyük etkenin genç futbolcunun bu sezon hayal kırıklığı yaratan performansı olduğu öğrenildi.



5

Bu sezon devre arasında katıldığı Galatasaray'da 20 lig maçının sadece 9’unda ilk 11’de yer bulurken, forma giydiği 14 maç karşılaşmada 5 gol, 4 asistlik katkı sağlayabildi. Henry Onyekuru, sakatlığı sebebiyle 2020/2021 sezonun son 7 maçının 5’inde ter döktü.



6

İtalyan ekibi Sassuolo’da yedek kalan Kaan Ayhan'ı kiralamaya çalışan Galatasaray takımı, Almanya Bundesliga ekiplerinden Fortuna Düsseldorf’la yollarını ayıran Kenan Karaman'la da uzun vadeli sözleşme imzalamayı planlayan Galatasaray yönetiminin transferde mutlu sona ulaşıp ulaşamayacağı ise merak içerisinde bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR