Galatasaray Hedef Lerma!

Galatasaray Kolombiyalı oyuncu için de takımı Bournemouth’a kiralama teklifinin, bu hafta resmen sunulacağı ortaya çıktı.

24.08.2020-11:29 - (Son Güncelleme: 24.08.2020-11:25) Galatasaray Hedef Lerma!

Gelecek sezonda için şampiyonluğa kilitlenen Galatasaray’da transfer hazırlıkları da sürüyor. Teknik Patron Fatih Terim’in ilk önceliğini verdiği mevki, orta sahanın ortasıydı. Bu aşamada gündeme gelen futbolcular geçen sezon da sarı- kırmızılı takımda oynayan Southampton’lı Lemina ve Fulham’dan Seri’nin yanı sıra Lech Poznan’dan Jakub Moder ve Bournemouth’tan Jefferson Lerma’ydı. Gelen bilgiye göre Cim Bom’un yöneticileri, bu 4 oyuncu içerisinde şu sıralar önceliği Lerma’ya verdi. İngiltere Premier Ligi’nde geride kalan sezonda lig düşen Bournemouth’un orta sahası Lerma için bu hafta pazarlıkların yapılması düşünülüyor.

FALCAO DA DEVREDE

2018 yazında Levante’den 28 milyon Euro’ya kadrosuna katılan 25 yaşındaki oyuncu, kulübün yeni sezon planlamasında bulunmazken, kendisi de Championship’te forma giymeyi düşünmüyor. Radamel Falcao’nun da vatandaşı olan Lerma’nın, hem kulüp hem de Türkiye ile ilgili çok olumlu referanslar geldiği, takımların anlaşması durumunda yeni bir maceraya atılmaya hazır olduğu da gelen bilgiler arasında bulunuyor. Sarı- kırmızılıların, ada ekibinin idarecileriyle pazarlığa başlayıp, 2023’e kadar kontratı olan futbolcuyu satın alma kiralık olarak transfer etmek için bütün olanakları seferber edeceği, öteki adayların da henüz gündemden düşmediği aktarıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal