Galatasaray Falcao Transferine Noktayı Koyuyor! İşte Bomba Detaylar!

Transfer dönemlerinin klişelerinden biri haline gelen Galatasaray'ın Falcao'yu transfer edeceği iddiaları, bu transfer döneminde de gündeme geldi.

20.07.2019-08:14 - (Son Güncelleme: 20.07.2019-08:11) Galatasaray Falcao Transferine Noktayı Koyuyor! İşte Bomba Detaylar!

Sarı kırmızılı kulübün, dünyaca ünlü yıldız Radamel Falcao ile görüşmelere başladığı ve anlaşma sağladığı iddia edilmişti. Falcao'nun Fransız medyasına yaptığı açıklamalarda bu transferin henüz bitmediği belli olmuştu.

Falcao'dan Transfer Açıklaması

"Ailemi ve kariyerimi düşünmek zorundayım. Profesyonelce bir karar almam gerekiyor. Millonarios'ta oynama hayalim var ama şu anda Avrupa'da devam etmek istiyorum. Kızlarımızın nerede eğitim alacaklarına eşimle birlikte karar vermeliyim. Birkaç teklif var ama Monaco ile sözleşmem devam ediyor ve oraya katılmam gerekiyor."

Galatasaray'ın Teklifi Doğru

"Galatasaray'dan teklif aldım doğru fakat şu an için bir anlaşma yok. Çıkan haberlere ben de şaşırıyorum. Önümüzdeki günlerde Monaco'nun kampına katılıp kararımı daha sonra vereceğim" dediği öğrenildi.

Galatasaray, Diagne'nin satışından gelecek 14 milyon euro'yu Falcao transferinde kullanmayı planlıyor. Sarı kırmızılılar kısa süre önce Falcao'nun menajeriyle biraraya gelmiş ve anlaşma sağlamıştı. Cimbom'un Falcao'nun maaşını karşıyabileceği ve oyuncuyu İstanbul'a getirebileceği gelen haberler arasında.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal