Galatasaray endişe veren ayrılıklar: 2 yıldız erkenden yolcu oluyor

Süper Lig’in lideri Galatasaray’da üst üste gelen 12 galibiyetle beraber Nicolo Zaniolo’nun transferi camiada şampiyonluk havasını iyice artırdı. Fakat sarı kırmızılılarda henüz yeni gelen isimlerden ikisinin takımdan ayrılmaya hazırlanması moralleri bozdu. İşte ayrıntılar...

25.02.2023-11:13 - (Son Güncelleme: 25.02.2023-17:26) Galatasaray endişe veren ayrılıklar: 2 yıldız erkenden yolcu oluyor

Okan Buruk önderliğinde bu sezon dolu dizgin bir performans gösteren Galatasaray, Süper Lig’de geriden gelerek kazandığı liderliği haftalardır bırakmıyor. 54 puanla ilk sırada yer alan sarı kırmızılarda, Roma’dan transfer edilen Nicolo Zaniolo ile beraber kadronun kalitesi bir üst seviyeye çıktı. Fakat Cimbom’da henüz gelmiş olan iki ismin takımdan ayrılmaya hazırlanması moralleri biraz bozdu. 

2 yıldız erkenden yolcu oluyor

Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi’nde yer alma amacı taşıyan Galatasaray, transferlerini bu hedef doğrultusunda sürdürüyor. Öncelikle 15 milyon euro bedelle Zaniolo’yu takıma dahil eden sarı kırmızılar, Paulo Dybala ve Angel Di Maria gibi iki dünya yıldızını da sarı kırmızılı takıma katmak için yoğun mesai harcıyor.

Galatasaray Transfer Son Dakika

2 yıldız erkenden yolcu oluyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray’da sezon başında takıma gelen iki ismin takımdan ayrılmaya hazırlanması büyük şok yarattı. 

Galatasaray'a sezon başında imza atan Juan Manuel Mata, Dries Mertens'in arkasında kaldı. 34 yaşındaki futbolcu ile 1+1 yıllık sözleşme imzalanırken, ligin bitiminde yeni sözleşme yapılmayacağı öğrenildi.

Juan Mata

Galatasaray formasını 10'u Süper Lig, 2'si Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 12 maçta terleten Mata, 3 gol, 2 asistle oynadı. Sadece 424 dakika şans bulan Mata, bu karşılaşmalar arasında sadece Ofspor maçının tamamında sahada kaldı. Diğer maçlarda 90 dakikayı çıkaramadı.

Icardi yoluna İtalya’da devam etmek istiyor

Galatasaray’da taraftarın bir numaralı sevgilisi olan Mauro Icardi, sezon sonunda takımdan ayrılarak kariyerine İtalya Ligi’nde devam edebilir. Özel hayatıyla her ne kadar ilk başta eleştirilse de performansıyla bu durumu tersine çeviren Arjantinli yıldız, Galatasaray formasıyla 13 maçta 9 gol 6 asistlik performans ortaya koydu ve taraftarların da gönlünü aldı. Fakat 30 yaşındaki forvetin Serie A’nın güncel lideri Napoli’nin radarına girdiği iddia edildi.

Mauro Icardi

Serie A'da şampiyonluğa koşan ve kadrosunda Eljif Elmas, Kim Min-Jae gibi Türk futbolseverlerin tanıdığı isimleri de barından Napoli, Mauro Icardi'yi transfer planları arasına aldı. 

Napoli'nin hücum hattındaki en önemli kozu olarak gösterilen Victor Osimhen'in satılması halinde Mauro Icardi alternatif isim olarak öne çıktı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal