Galatasaray Dünya Kupası şampiyonunu istiyor: Sözleşmesinin bitmesine az kaldı

Süper Lig’de 15. hafta hazırlıklarına devam eden Galatasaray, diğer yandan devre arası transfer dönemi çalışmalarını da sürdürüyor. Sarı kırmızılılarda yönetimin Dünya Kupası şampiyonu olan Arjantin’den yıldız bir ismi kadroya katmak için harekete geçtiği ifade edildi. İşte ayrıntılar...

20.12.2022-17:51 - (Son Güncelleme: 20.12.2022-18:04)

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Mauro Icardi, Dries Mertens, Lucas Torreira gibi yıldız isimleri kadrosuna katan Galatasaray’da Dünya Kupası öncesi alınan Beşiktaş ve Başakşehir galibiyetleri moralleri tavana çıkardı. Sarı kırmızılılarda Dünya Kupası arası sonrası Süper Lig’de 15. hafta hazırlıkları sürerken, yönetimin yıldızlar topluluğuna bir ismi daha eklemek için harekete geçtiği ifade edildi. Cimbom bu transferin finansmanı için uluslararası bir firmayla anlaşma sağladı.

Dünya Kupası şampiyonu Galatasaray’a geliyor

Süper Lig’de ara transfer dönemi hazırlıklarına başlayan Galatasaray’da listenin ilk sırasında Juventus’a sezon başında katılan Arjantinli yıldız Angel Di Maria bulunuyor. Yönetim, 2022 FIFA Dünya Kupası’na damga vuran 34 yaşındaki yıldız orta sahanın sezon sonunda sözleşmesinin bitecek olmasını fırsata çevirmenin hesaplarını yapıyor. 

Angel Di Maria Galatasaray

Devlerde forma giydi

Profesyonel futbolculuk kariyerine 2005-2006 sezonunda Arjantin ekiplerinden Rosario Central’de başlayan Angel Di Maria, sonrasında sırasıyla Benfica, Real Madrid, Manchester United, PSG ve Juventus’un formalarını giydi. 

Halen formasını giydiği Juventus’ta bu sezon 16 maça çıkan Arjantinli sol ayak, bu maçlarda 3 gol ve 6 asistlik bir performans ortaya koydu. Di Maria geçtiğimiz günlerde oynanan 2022 FIFA Dünya Kupası finalinde takımının 2. golünü kaydetmiş ve ülkesinin Dünya Şampiyonu olmasına önemli bir katkı sağlamıştı.

Angel Di Maria Galatasaray-1

34 yaşındaki Angel Di Maria’nın Juventus ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal