23.07.2021-16:28 (Son Güncelleme:07.09.2021-12:08)


1

Geçtiğimiz sezonun devre arasında İngiltere Premier Lig ekibi Newcastle United'dan Galatasaray'a transfer olan DeAndre Yedlin önümüzdeki sezon öncesinde Fatih Terim'in isteği üzerine takımdan ayrılıyor.



2

İngiltere Premier Lig ekibi Newcastle United'dan geçtiğimiz sezonun devre arasında bedelsiz bir şekilde bonservis bedeli ödenmeden Galatasaray kadrosuna dahil olan ABD'li oyuncu DeAndre Yedlin, sarı kırmızılı forma ile beklenen katkıyı bir türlü sağlayamamıştı.



3

Teknik Direktör Fatih Terim'in gözüne giremeyen 28 yaşındaki oyuncu DeAndre Yedlin, Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda yaşanan PSV Eindhoven mağlubiyetinin ardından yönetime iletilen takımdan ayrılacak isimler arasında yer aldı.



4

Geçtiğimiz sezonun devre arasında katılığı Galatasaray kadrosunda sezon sonuna kadar yaşadığı sakatlıklar ve problemler nedeniyle sadece 12 karşılaşmada süre alabilen DeAndre Yedlin, bu karşılaşmalarda 1 gol ve 1 asistlik bir katkı sağlamıştı.



5

DeAndre Yedlin'in maliyetinden kurtulmak adına oyuncusu için bonservis bedeli talep etmeyen Galatasaray yönetimi alacaklarına karşılık olarak Yedlin'in bonservis ücretini vermek isterken sürpriz bir talip çıktı.



6

DeAndre Yedlin'in önümüzdeki sezonda kadroda olmamasına kesin gözüyle bakılırken MLS ekiplerinden Seattle Sounders'a transfer olmaya sıcak baktığı öğrenildi.



7

Seattle Sounders ile Galatasaray arasındaki görüşmelerde bonservis konusunda oyuncunun alacakları olacak şekilde anlaşma sağlanırken MLS ekibinin DeAndre Yedlin ile olumu yönde ilerleyen sözleşme görüşmelerinde bir problem yaşanmaması durumunda transferin resmen açıklanması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR