Galatasaray camiası sarsıldı: Seçil Erzan, Semih Kaya dahil 5 kişiye şok suçlamalarda bulundu!

Özel yatırım fonu vaadiyle birçok ismi dolandırdığı iddiasıyla yargılanan Seçil Erzan, Galatasaray'ın sevilen ismi Semih Kaya dahil 5 kişi hakkında tefecilik suçlamasıyla şok bir suç duyurusunda bulundu. "Fatih Terim Fonu" davasında adı geçen birçok ünlü ismin arasında yer alan Semih Kaya'nın da suçlamalar arasında olması, camiayı derinden sarsarken, davanın seyrini değiştirecek bir gelişme olarak yorumlanıyor.

25.03.2024-15:04 - (Son Güncelleme: 25.03.2024-15:04)

Galatasaray taraftarını ve futbol camiasını derinden sarsan bu gelişme, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen dördüncü duruşmada Fernando Muslera, Emre Belözoğlu ve Arda Turan'ın ifadelerinin ardından yaşandı. Seçil Erzan'ın 252 yıla kadar hapis cezasıyla karşı karşıya olduğu bu dava, Semih Kaya'nın da adının suçlamalar arasında geçmesiyle daha da karmaşık bir hal aldı.


Seçil Erzan’dan ‘Tefecilik’ suçlaması

Özel belgede sahtecilik ve nitelikli dolandırıcılık gibi ağır suçlamalarla yargılanan Seçil Erzan, davanın yeni bir boyut kazanmasına sebep oldu. Erzan, aralarında Semih Kaya'nın da bulunduğu 5 kişi hakkında tefecilik suçlamasıyla şok bir suç duyurusunda bulundu. 77 yıldan 252 yıla kadar hapis cezasıyla karşı karşıya olan Erzan, Semih Kaya, Fırat Özdemir, ve avukat Tülay Gümülcineli gibi isimlerin tefecilik yaptığını iddia ederek adeta bomba etkisi yarattı.

Semih Kaya için özellikle çarpıcı ifadeler kullanan Erzan, "Benden fazla para alan isimlerin başında Semih geliyor" dedi. Semih Kaya'nın adının da karıştığı bu skandal süreç, futbol camiasında büyük yankı uyandırırken, Semih Kaya'nın kendisini tehdit ettiğini belirten Erzan, tüm detayları adli makamlara iletti.

Semih Kaya'nın, Erzan'ın iddialarına dair henüz bir açıklama yapmamış olması ise kamuoyunda büyük merak uyandırıyor. Bu şok suçlamaların davanın seyrini nasıl etkileyeceği ise yakın gelecekte netlik kazanacak.


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal