Galatasaray Bombayı Patlatıyor! Atletico’nun Golcüsü

Transfer sezonunu sessiz bir şekilde geçiren Galatasaray, taraftarlarının heyecanlandıracak bir ismi transfer etmeyi planlıyor.

28.08.2020-14:47 - (Son Güncelleme: 28.08.2020-15:14) Galatasaray Bombayı Patlatıyor! Atletico’nun Golcüsü

2020- 2021 sezonuna iddialı bir takım ile girmeyi planlayan Galatasaray, transferde bombayı patlatıyor...

Transfer döneminde henüz flaş bir yıldızı transfer etmeyen Cimbom’un çalışmaların sessiz ama hummalı bir çalışma yürüttüğü düşünülüyor.

CİMBOM BÜYÜK OYNUYOR!

Şu zamana kadar Emre Kılınç, Oğulcan Çağlayan, Arda Turan, Fatih Öztürk ve Omar Elabdellaoui'yi transfer eden Cimbom, bu defa büyük oynayacak. Gelen bilgilere göre Atletico Madrid'in yıldızı Diego Costa, kısa zaman içerisinde kulübüyle yollarını ayırabilir.

Diğer taraftan golcü oyuncu için Galatasaray, Milan ve Benfica'nın iletişime geçeceği belirtildi.

Prensalibreonline.com'un konu ile alakalı okuyucularıyla paylaştığı haber şu şekilde:

"Diego Costa, Atletico Madrid'de bir sürpriz yaparak ayrılık gerçekleştirebilir. Godin, Juanfran, Filipe Luiz, Griezmann gibi kulübün sembol isimlerinden biri olan dünyaca ünlü golcüden teknik direktör Simeone, vazgeçebilir.”

ATLETICO KOLAY VAZGEÇMİYOR

Şu sıralar 31 yaşındaki oyuncunun, (Ekim ayında 32 olacak) Atletico Madrid ile 1 sene daha kontratı var fakat İspanyol temsilcisi, ondan kolay vazgeçecek gibi duruyor.

Costa'nın olası gidişinden cüzzi miktarda bir para isteyecek Atletico'nun, gelecek yaz futbolcunun serbest kalmasındansa şu anda satması daha mantıklı.

PEŞİNDE OLAN ÇOK

Şu sıralar Diego Costa'nın piyasa değeri ise 14 milyon Euro ve İspanyol yıldızın transfer durumunu birçok takım izliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal