07.11.2021-20:14 (Son Güncelleme:07.11.2021-20:34)


1

VavaCars Fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Atılay Canel, Spo Toto Süper Lig'de Galatasaray ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.



2

Süper Lig'in 12. haftasında Karagümrük ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Mücadele iki takımın karşılıklı attığı gollerle 1-1 sona erdi



3

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Atılay Canel, maça iyi başladıklarını belirterek, ''İlk yarıda topun hakimiyeti tamamen bizdeydi. Pesic ile önemli bir pozisyonu değerlendiremedik. İki de sakat verdik. İkinci yarının ilk bölümünde de oyuna hakimdik.''



4

''Attığımız golden sonra biraz düşüş başladı. Gösterdikleri performanstan dolayı oyuncularımı kutluyorum. Her hafta üstüne koyan bir ekibiz. Milli maç arası bize iyi gelecek." ifadelerine yer vedi.



5

Atılay Canel, Süper Lig'de daha çok maçın olduğunun altını çizerek, ''Bu uzun maratonda hedefimiz Avrupa kupalarına gitmek. Sahamızda oynamasıydık bunun iki katı seyirci gelirdi. Kendilerine teşekkür ediyorum." şeklinde açıklamalarına son verdi.



6

Fatih Karagümrük'ün teknik sorumlusu Atılay Canel'in yaptığı açıklamalar taraftarların büyük dikkatini çekti. Süper Lig'de oynanan mücadelenin ardından Fatih Karagümrük 7. sırada 19 puanla yer alıyor. Berabere kaldığı rakibi Galatasaray ise 21 puanla 4. sırada yer alıyor. Galatasaray, Fatih Karagümrük deplasmanından aldığı beraberlikle şampiyonluk yolunda ciddi bir kayıp yaşadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR