Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’den Müjdeli Haber!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, yaşadığı beyin ameliyatından sonra yoğun bakımdan çıktı. Cengiz'in ilk cümlesi, "Kulüpteki işler aksamasın" şeklinde oldu.

11.05.2020-16:00 - (Son Güncelleme: 11.05.2020-15:58) Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’den Müjdeli Haber!
Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, yoğun bakımdan çıktı. Halsizlik ve aşırı kilo kaybı semptomları ile hastaneye götürülen Başkan Cengiz, uygulanan tetkikler neticesinde beyin ameliyatı yapılmıştı. Uzun süren bir operasyon yapılan Mustafa Cengiz'i, İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak ve Başkan Yardımcısı Yusuf Günay'ın yalnız bırakmadığı ifade edildi.
Yoğun bakım bölümünden çıkan Mustafa Cengiz'in diğer yöneticilere, "Kulüpte işleyiş aksamasın. Herkesin moralini yüksek tutun. Takımda kimse problem yaşamasın" şeklinde konuştuğu belirtildi. Albayrak ve Günay'ın ise Mustafa Cengiz'e, "Kimsenin bir sıkıntısı yok. En kısa sürede aramızda olacaksınız başkanım" söylediği vurgulandı. Galatasaray Teknik Patronu Fatih Terim'in de Başkan Mustafa Cengiz ile devamlı telefonda konuşarak moral verdiği aktarıldı.
Diğer taraftan Galatasaray'da oyuncuların ücret kesintisi toplantılarının Mustafa Cengiz'in sağlık durumuna göre daha sonra yapılacağı ifade edildi. Sarı- kırmızılı idarenin, oyuncularının bu zorlu zamanda takım için orta noktayı bulmak için yardımcı olacaklarına inandığı bildirdi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal