Galatasaray Başkanı Burak Elmas'tan TFF'ye Sert Tehditler!

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas, Divan Kurulu Toplantısı'nda Türkiye Futbol Federasyonu ve son haftalardaki hakem hataları hakkında çok sert açıklamalarda bulundu.

15.12.2021-14:54 - (Son Güncelleme: 15.12.2021-15:33)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da haftalardır devam eden kötü gidişat ve yaşanan hakem hataları sabırları taşırdı.

GALATASARAY'DAN TFF'YE TEHDİT!

Sarı kırmızılı kulübün başkanı Burak Elmas, bugün gerçekleştirilen Galatasaray Divan Kurulu'nda Türkiye Futbol Federasyonu ve hakemleri hedef alan çok sert açıklamalarda bulundu.

BURAK ELMAS'TAN SERT AÇIKLAMALAR

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas, Divan Kurulu'nda yapmış olduğu açıklamalarda ;

GALATASARAY UFAK HESAPLARINIZA ALET OLMAZ

25 yıldır futbolun içindeyim. İlk kez 5 maç üst üste kasıtlı olarak ve net bir şekilde operasyon yapıldığına şahit oluyorum. Biz oyunlarına gelmedikçe adaletsizliklerini, küstahlıklarını ve çirkinliklerini daha da arttırdılar. Özellikle camiamızın sinir uçlarıyla oynayıp, camiamızı bölmeyi hedeflediler. Galatasaray ufak hesapların aleti olmayacak kadar büyük ve değerlidir.

KOLTUKLARI TERK ETMELERİNİ İSTİYORUZ

Artık geri dönüşü olmayan bir mücadele içindeyiz. Bu mücadelemiz, ülkemizde futbolun değerini yükseltmek içindir. Avrupa'da ülkemizi daha iyi temsil etmek içindir. Bu zihniyet, futbolun ve Galatasaray'ın değerlerinden çalmaktadır. Biz cevabımızı Avrupa'da son 16'ya vererek göstereceğiz. Kendi aralarında girdikleri dalaşı kendileri verebilir. Yarından tezi yok, TFF'de bu işlerin ortağı ve paydaşı olan tüm kurullardaki üyelerin o koltuklara uygun davranmalarını, bunu yapacaklarını sanmıyoruz zaten. Aksi durumda o koltukları terk etmelerini Galatasaray olarak istiyoruz. Yapamıyorsanız, gideceksiniz.

BU SİZLERE SON ÇAĞRIMDIR!

TFF ise, kurulların seçimleri acil şekilde yenilenmedikçe Türk futbolu için hayır yapmaya çalışıyorum. Bu çağrıyı, iyi niyetle çalışmaya çalışan, koltuk savaşını teessürle izlediklerini bildiğim bir avuç temiz üyeye sesleniyorum. Tüm bu yapılanlara rağmen orada oturmaya devam edecek olan Galatasaray üyesi insanlara da bir çağrım var. Önünüzde o koltuklarda oturmaya devam etmek ve Galatasaray'a ters düşmek şeklinde iki seçenek var. Bu, Galatasaray başkanı olarak size son çağrımdır.

GALATASARAY DÜŞMANLIĞINIZI GÖRÜYORUZ

Galatasaray'ı gönülden bağlı olduğu Türkiye Cumhuriyeti Devleti'yle karşı karşıya getirmeye çalışıyorlar. Bu oyunu Galatasaray'a karşı oynayamazsınız. Siyasetle asla ilgisi olmamış, devletinin her zaman yanında olmuş Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşu olan Galatasaray Spor Kulübü, sizin bu oyununuza büyük gelir. Bizim bir tek cumhuriyetimiz var, o da Türkiye Cumhuriyeti'dir. Galatasaray'ı hile ile kontrol altına almak haddiniz değil. Sistematik bir Galatasaray düşmanlığı görüyoruz. Galatasaray'ı affetmediğinizi de görüyoruz. Siz hangi tezgahla karşımıza çıkarsanız çıkın sonuçta kazanan Galatasaray olur.

YAYIN İHALESİNDEN ÇEKİLİRİZ!

TFF'nin bu tutumu devam ederse, önümüzdeki yayın ihalesinde kurumumuzun yer almamasıyla ilgili çalışmalarımızı yaptığımızı bildirmek isterim. TFF gerekeni yapmazsa, yayın havuzundan çıkacağımızı camiamıza açıklamak isteriz. Galatasaray'ın TFF tarafından içine çekilmeye çalışıldığı oyun, geçmişteki gibi basit bir TFF-Galatasaray anlaşmazlığı değildir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal