15.02.2022-10:55 (Son Güncelleme:15.02.2022-11:08)


1

Galatasaray'da kötü gidişat sonrası Domenec Torrent'in yerine gündeme gelen Okan Buruk ile ilgili Burak Elmas'ın yaptığı açıklamalar büyük yankı uyandırdı.



2

Süper Lig'de bu sezon aldığı kötü sonuçlarla yoğun tepkiler çeken Galatasaray'da Burak Elmas, Fatih Terim ile yolların ayrılmasına karar vermişti. Fatih Terim sonrası takımda kötü gidişat devam ederken, Burak Elmas'a bu anlamda yoğun eleştiriler gelmişti.



3

Yoğun tepkiler alan Burak Elmas, Fatih Terim yerine göreve İspanyol Domenec Torrent'i getirti.



4

Fakat İspanyol teknik adam henüz sarı kırmızılılar ile galibiyet alamadı. Galatasaray'da bu anlamda Domenec Torrent ile de yolların ayrılması gündemde yer alırken, camiada Okan Buruk üzerinde duruluyordu.



5

Sarı kırmızılıların efsane futbolcusu ile ilgili Burak Elmas'ın ortaya çıkan açıklamaları gündeme bomba gibi düştü.



6

Galatasaray Yönetim Kurulu, Fatih Terim ile yolları ayırma kararı almasının ardından toplanmıştı. Bu görüşmede Fatih Terim sonrası göreve, Okan Buruk'un getirilmesi konuşulmuştu. Fakat Burak Elmas'ın o dönem Okan Buruk teklifine sıcak bakmadığı açıklandı.



7

Fatih Terim'in takımdan ayrılışının ardından Okan Buruk'u göreve getirmeyen Burak Elmas'ın, Domenec Torrent'in muhtemelen ayrılığı sonrasında da Okan Buruk'u göreve getirmesine çok zor olarak bakıldığı ifade ediliyor.



8

Galatasaray'da yaşanılacak gelişmeler merakla takip edilmekte.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR