Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın sert sözlerine Fatih Terim'den yanıt geldi! İkili arasında yaşanan tartışma büyüdü

Galatasaray Başkanı Burak Elmas kısa süre önce Fatih Terim hakkında, 'Ona karşı olan duygularım kırgınlıktan kızgınlığa dönmüş durumda... Bugünkü aklım olsaydı Fatih Terim’i daha önce görevden alırdım' ifadelerine yer vermişti. Burak Elmas'ın bu sözlerine karşılık Fatih Terim'den çok konuşulacak açıklamalar geldi.

07.06.2022-09:18 - (Son Güncelleme: 07.06.2022-09:28)

Sarı kırmızılılarda seçim öncesi oldukça dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Camiada başkan Burak Elmas'ın kısa süre önce takımla yolları ayrılan Fatih Terim hakkındaki sözleri büyük yankı uyandırmıştı. Burak Elmas'ın, teknik adam ile ilgili sözlerine yanıt geldi. Fatih Terim, Spor Gecesi programında Gökhan Dinç'e oldukça çarpıcı açıklamalarda bulundu. Terim'in özellikle Burak Elmas için söylediği 'Galatasaray'da son dönemde yapmadığım en büyük pişmanlığım, veli toplantısı yapmamak. Ben her yerde Galatasaray'ın haklarını savundum ve yapayalnız kaldım. Galatasaray'ın hakları çalınırken kimse bunun karşısında durmadı. Benim derdim kişisel değil... Aysal, Cengiz, Elmas değil! Beni yalnız bıraktılar! Benim derdim Galatasaray'ın haklarını savunmak.' ifadeleri gündeme oturdu.

Sözleri büyük yankı uyandırdı

Teknik Direktör Fatih Terim, Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın kendisine yönelik sözlerine olay yanıtlar vedi. Tecrübeli teknik adam açıklamasında, 'Galatasaray'da son dönemde yapmadığım en büyük pişmanlığım, veli toplantısı yapmamak. Ben her yerde Galatasaray'ın haklarını savundum ve yapayalnız kaldım. Galatasaray'ın hakları çalınırken kimse bunun karşısında durmadı. Benim derdim kişisel değil... Aysal, Cengiz, Elmas değil! Beni yalnız bıraktılar! Benim derdim Galatasaray'ın haklarını savunmak.' 

Pandemi ve sonrası yalnız bırakıldığını tekrarlayan Fatih Terim, 'Kimsenin gelmesine, gitmesine karışmam. Seçim var. Seçim bitsin gerek görürsem konuşurum.' şeklinde açıklamalarda bulundu.


Açıklamaları olay oldu

Fatih Terim'in, Galatasaray Başkanı Burak Elmas hakkında yaptığı açıklamalar gerek sarı kırmızılı camiada gerek sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Başta Galatasaray taraftarları olmak üzere yapılan açıklamalara yoğun bir şekilde yorum yapmaktalar. İkili arasında yaşanan tartışma ile ilgili gelişmeler Türk futbolu tarafından yakından takip ediliyor.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal