Galatasaray Başkanı Burak Elmas, kulüpte uğur getirdiği düşünülen Simba isimli kediyi gönderdi!

Sarı kırmızılılarda bu sezon etkisiz bir sezon geride kalırken kulüpte ayrılıklar yaşanmaya başlanmış durumda. Galatasaray'da bu anlamda ilginç bir ayrılık gerçekleşti. Başkan Burak Elmas'ın sezon içinde statta gezindiği için sahiplendiği ve Simba ismini verdiği kedi gönderildi.

24.05.2022-11:34 - (Son Güncelleme: 24.05.2022-11:45)

Galatasaray'da bu sezon tarihin en kötü sezonunu geride bıraktı ve Süper Lig'i 13. sırada tamamladı. Ortaya çıkan bu kötü tablo sonrası kulüpte oldukça hareketli saatlerin yaşanması bekleniyor. Galatasaray'da yakın zamanda yeni başkan belli olacakken mevcut başkan Burak Elmas'tan gelen hamle taraftarların oldukça ilgisini çekti. Başkan Burak Elmas kulübün maskotu haline gelen Simba isimli kediyi gönderdi.


Sarı kırmızılılarda totemler işe yaramadı

Burak Elmas, sezon içinde statta gezindiği için sahiplendiği ve Simba ismini verdiği kediyi kulüpten gönderdi. Başkanın uğur getirsin diye sahiplendiği kedi sonrası alınan etkisiz sonuçlar sonrası böyle bir karara vardığı aktarıldı. Ayrıca teknik direktör Domenec Torrent ise her maçta suyunu hareket alanını kısıtlayan çizginin sağ üst köşesine koydu. Ama İspanyol hoca döneminde -2 averaja düşürüldü. Bu anlamda ortaya ilginç bir durum çıkmış oldu.

Galatasaray'da kedi ile yollar ayrıldı.

Gelişmeler merakla takip ediliyor

Galatasaray'da etkisiz geçen sezonun ardından yaşanacak gelişmeler büyük bir merakla takip edilmeye devam ediliyor. Sarı kırmızılılarda yeni gelecek yönetimle beraber pek çok futbolcu ve teknik ekipten isimle yolların ayrılması gündemde.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal