Galatasaray Başkanı Burak Elmas: Futbolumuz Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yatırımlarına Layık Olmalı

Galatasaray'ın yeni başkanı Burak Elmas verdiği bir röportajda, 'Futbolumuz Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yatırımlarına layık olmalı.' ifadelerini kullandı.

21.06.2021-15:53 - (Son Güncelleme: 21.06.2021-15:53)

Galatasaray'da geçtiğimiz günlerde yapılan seçimler sonucunda Burak Elmas, oy çoğunluğu ile birlikte sarı - kırmızılı kulübün yeni başkanı oldu.

Seçimi kazanan Elmas, 'Bu seçim Galatasaray için çok önemliydi. Galatasaray kararını verdi ve hiç kimse kaybetmedi. Yarından tezi yok birlik olup tüm Galatasaraylılar tek yumruk olacağız. Birlikte çok şey başaracağız.' ifadelerini açıklamasında kullanmıştı.

Elmas'ın ilk icraatı, teknik direktör Fatih Terim ile anlaşmak oldu. Kulübü 3 yıllığına yönetecek olan Elmas çalışmalarına ise devam ediyor.

'FUTBOLUMUZ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN YATIRIMLARINA YAKIŞIR OLMALI'

Vermiş olduğu bir röportajda Elmas, futbola yapılan büyük yatırımlardan da bahsetti.

Tuba Kaçık'a açıklamalarda bulunan Elmas, 'Devletimiz çok büyük yatırımlar yaptı futbola. O kadar güzel tesisler yapıldı ki... Cumhurbaşkanı Erdoğan futbola çok önem veriyor ve sorunlarıyla da ilgileniyor.

Tesis, altyapı açısından çok önemli yatırımlar yapıldı. Anadolu'nun her yerine son derece modern statlar yapıldı. Futbolumuz da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu yatırımlarına yakışır şekilde olmalı.' açıklamasında bulundu.

BURAK ELMAS'A SÖZLERİNDEN DOLAYI SALDIRDILAR

Burak Elmas'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili sözleri birtakım kesimler tarafından eleştirilerin odağı oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal